Đorđević: Vučić je oko sebe okupio ljude koji bi bez njega, ili mimo njega, bili NIŠTA

Đorđević: Vučić je oko sebe okupio ljude koji bi bez njega, ili mimo njega, bili NIŠTA

Gostujući u emisiji “Bez ustručavanja” na televiziji KTV, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je komentarisao aktuelna dešavanja vezana za hapšenje, privođenje ili preko medija targetiranje visokih funkcionera MUP-a i Srpske napredne stranke, njihovo kriminalno delovanje i veze sa mafijaškim organizacijama u Srbiji.

 – U SNS-u postoje trvenja ali ona nisu nikakve ideološke prirode, već je to svađa oko podele plena. SNS je razbojnička banda koja je opljačkala Srbiju, sada deli plen i zato su u svađi oko toga, pojasnio je Đorđević poslednje događaje vezane za Veljka Belivuka, Dijanu Hrkalović, Nebojšu Stefanovića, Slavišu Kokezu i druge.

Printscreen

Na pitanje voditelja Aleksandra Dikića, da li će možda neko neko od uhapšenih, ili po medijima prozvanih aktera (Belivuk, Papić, Dijana Hrkalović…), progovoriti sve što zna o mafijaškom delovanju naprednjačke hobotnice, Đorđević je kategorično odgovorio:

Ne. Zato što je Aleksandar Vučić okupio oko sebe, i u političkom i u kriminalnom smislu, ljude koji bez njega i mimo njega ne mogu da budu ništa. Oni su svesni toga, da samo sa njim i uz njega, bez obzira na sva poniženja koja doživljavaju od njega, mogu da budu nešto. To su sve ljudi sa lažnim diplomama koji u političkom smislu ne bi mogli nigde ništa da budu, ili  su to kriminalci niskog ranga iz cele Srbije, koje je Vučić okupio u jedan konglomerat i napravio mafiju. Vučić je jedna isfrustrirana kukavica, koja je celog života bila od strane Šešelja psihički maltretirana i sad sve to vraća svima. I oni će trpeti i pristajati na sve, jer to što su pokrali jedino tako mogu da sačuvaju…

Ne propustite da pogledate celu emisiju

POSLEDNJE OBJAVLJENO

.

Ostavite komentar