Đorđević: Zbog Samofalova, Balše i sličnih, DS i danas nosi epitet žutih lopova, žutog preduzeća, žutih izdajnika.

Izvor:
Politički.rs

Izvesni Konstantin Samofalov, koji se predstavlja kao generalni sekretar stranke Borisa Tadića SDS, osetio se prozvanim pošto je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević pozvao opoziciju da se ujedini u napadu na režim Aleksandra Vučića, i na one koji se lažno predstavljaju kao opozicija, sve vreme radeći i održavajući izdajničko-mafijaški režim u životu.

Ustreptali Samofalov nije mogao da prećuti Đorđevićev poziv i umesto da nastavi da se pravi blesav i sisa Vučićevu sisu prodavajući se za opozicionara, morao je da se napravi pametan, da pokuša da uvredi i umanji uticaj i snagu  Đorđevića i njegovog pokreta Oslobođenje postavljajući pitanje:

Ko je Mlađan Đorđević?”

Neobaveštenom ili možda u razvoju zaostalom Samofalovu je najpre odgovorio novinar i voditelj dr Aleksandar Dikić, koji ga je obavestio da je između ostalog Đorđević bio i savetnik njegovog predsednika Borisa Tadića, u vreme dok je Tadić bio predsednik Srbije.

Pa samo bivši savetnik predsednika Tadića čije si stranke član 🙂“, napisao je Dikić na Tviteru, a potom je usledio odgovor Đorđevića:

Ničim izazavan prepoznao je svoju tzv. stranku SDS kao opozicionu, NATO belogardejac Samofalov.

Brale, vi ste izašli na Vučićeve lažne izbore i dali Vesiću priliku da pobedi na Vračaru, samo zato da bi ste sačuvali poslovnni prostor vaše kombi stranke.

Vi ste opozicija zdravom razumu, a verni ste saradnici Vučića, još od razbijanja DS i dogovora sa njim da uđete u njegovu vladu.

Kako si ti sebe prepoznao kao opoziciju jedino Milovo kumče Balša može da ti objasni!

Profesionalni poslanik koji se predstavlja kao patriota, a ujedno je završio trening centre u Maršal centru.

On, bivši predsednik Srbije, bivši predsednik Vlade Srbije i glumac u politici uspeli su da osvoje 2000 glasova na Vračaru.

A on i njegov otac su opšte poznati na opštini Vračar, pogotovo bivši direktor poslovnog prostora.

Zbog Samofalovih, Balši i sličnih, DS i danas nosi epitet žutih lopova, žutog preduzeća, žutih izdajnika.“, prokomentarisao je Đorđević, mada nikom ni dalje nije jasno zašto gubi vreme i obraća pažnju na šibicare, prevarante i politčki otpad koje nekadašnji političari skupljaju oko sebe.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar