Dugin: Rusija je stub multipolarnog sveta. Islam je stub multipolarnog sveta.

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Pixabay, X/@Agdchan

Eskalacija rata Izraela sa Palestinom će nesumnjivo konsolidovati islamski svet.

Aleksandar Dugin, Foto: X/@Agdchan

Konzervativci na Zapadu ponovo govore o odbrani ‘judeo-hrišćanske civilizacije pred muslimanima’, a radikalna ideologija Hamasa im pruža zgodan izgovor za to. Međutim, društvo dubokog ateizma, materijalizma i legalizacije svih vrsta izopačenosti, koje je odavno napustilo tradicionalnu teologiju i vrednosti (i orijentacije), ne može se smatrati ni hrišćanskim ni jevrejskim.

Ako Zapad, kakav je sada, podržava Izrael, onda je Izrael je za nešto ozbiljno kriv. Na kraju krajeva, ako je đavolja civilizacija na vašoj strani, onda ste učinili nešto pogrešno.

Ne postoji judeo-hrišćanski svet, to jednostavno nema smisla. Islamski svet, naprotiv, postoji i u njemu su tradicije i dalje jake. Ispada da nisu judeohrišćani protiv muslimana, nego muslimani protiv satanske kulture, protiv Dedžala (zla figura u islamskoj eshatologiji koja će se pretvarati da je obećani Mesija i kasnije tvrditi da je Bog – prim.prev.).

Bajdenova ideja o kombinovanju teme podrške Ukrajini sa podrškom Izraelu samo podvlači ovo: Zapad je uvek na strani onih koji se potčinjavaju njegovoj hegemoniji i služe joj.

Muslimani nisu bili neprijatelji Ukrajine i saveznici Rusije (sa izuzetkom eshatološki probuđenog Irana i Sirije), ali sada će to biti. Rusija je stub multipolarnog sveta. Islam je stub multipolarnog sveta. Oba pola se protive očajničkim pokušajima Zapada da spase unipolarizam i njegovu globalnu dominaciju po svaku cenu, čak i po cenu svetskog rata.

Palestinski sukob sa Izraelom nije bio prva linija sukoba civilizacija. Sada jeste.

Baš kao što su tenzije između Rusije i Ukrajine bile regionalnog karaktera sve dok Zapad nije podržao naciste u Kijevu, pa je rat u Ukrajini postao front globalne konfrontacije između multipolarnosti i unipolarnosti.

Pročitajte još  Putin proveo nekoliko dana na odmoru u Sibiru, bio u ribolovu sa Šojguom (FOTO)

Obim ove konfrontacije je sve veći. Situacija postaje sve zlokobnija. Milijarde ljudi na planeti već su ubeđeni da su kolektivni Zapad i njegovi saveznici apsolutno zlo i civilizacija Antihrista.

Demokrate, globalisti i neokonzervativci vode čovečanstvo pravo u ambis. Što, strogo govoreći, demoni treba da rade.

Priredio Politički.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare