“Faktor mira i stabilnosti u regionu” posejao je seme mržnje gde god je pogledao, pa i među decom

“Faktor mira i stabilnosti u regionu” posejao je seme mržnje gde god je pogledao, pa i među decom

“Što si došao da se tučeš?”

Ne, ovoga puta nije napadnut sin Danilo, na splavu River, a nije reč ni o šamaranju u Beton hali. Ta nevolja je rešena. Ne radi se ni o napadu na Braletovog sina, Dimitrija. Ne radi se ni o napadima na Đilasovu decu.

Radi se o Nikoli Rašiću, sinu Nenada Rašića sa KiM.

Piše: Davor Kalajžić

Napali ga i prebili Šiptari, prva je pomisao?

NE, napali ga Srbi, tj. da budem precizan, srpska deca, ispred škole.

Da, da, “faktor mira i stabilnosti u regionu” uspeo je da poseje seme mržnje i razdora gde god je pogledao, pa i među decom. Ne samo što Srbi na KiM napadaju Srbe, već su i deca krenula jedni na druge. Kako stvari stoje, ne trebaju im Šiptari, sami će se istrebiti.

Dovoljne su nekakve “Srpska lista”, “SDS” i “GI SPO”. To su tzv. “Vučićevi” naspram “Tačijevih” Srba. A između njih nema nikakve razlike i jedni i drugi izdajnici i rušitelji Ustava i zakona Srbije i rušitelji međunarodnog prava i Rezolucije 1244. Svi okupljeni u jednu “vladu”, sa istim ciljem – da daju nedostajući legitimitet i legalitet nezavisnoj “Kosovi” i da iz toga što pre, što više i što brže profitiraju. Srpski rečeno – da se nakradu dok je vreme.

Međutim, onaj koji sve zna, zna da je tuča bila “zakazana” i “kakve to ima veze sa Srpskom listom”?

Pa ima veze isto kao i sa naručenim i plaćenim spotom “Srpske liste” posle koga je ubijen Oliver Ivanović, a izdajnik obećao da će “država Srbija sve preduzeti i pronaći ubicu ili ubice”. Ima veze, jer pretučeni Nikola nije potpisao ni “Briselski”, ni “Vašingtonski” sporazum, a nije potpisao ni “Mali Šengen” i nije dete izdajnik i tvorac bubregovadačke terorističke države i koalicioni partner i pregovarač osuđenih ratnih zločinaca i srpskih krvnika.

Spremno je Vučić dočekao da brani svoje miljenike pod kontrolom kriminalca sa skupštinske galerije. “Ne laje kera sela radi”, kaže stara narodna izreka. Ima on sve podatke “ko se sa kim posvađao, ko je zakazao tuču, ko je koga napao zbog devojke, ko je koga uvredio sa – Šiptar”. Samo nema prave podatke sa kim mu se druži i slika njegov sin, nema podatke o Ritopeku, Vinči, Jovanjici, Krušiku, Telekomu, o rušiteljima Savamale, tenderima, zamenjenim fasciklama, kloniranim ličnim kartama. Nema podatke, jer nema ogledalo. Ima samo klonove i klovnove, glavne odbore i mnogo sex, tuc i prc aviona, sa ponekom jahtom i žandarmerijom, slinom i tetkom, monom i bizonom.

“Svakakve priče nastaju na Kosovu uvek kada Srpska lista dobije ubedljivo izbore”, je još jedna u nizu bestidnih laži u funkciji obmane građana i delegiranja odgovornosti za izdaju, tj. rušenje ustavnog poretka i teritorijalnog integriteta Srbije. A ta “svakakva priča” završila je sakaćenjem jednog deteta! Šta bi bilo da je to ne daj Bože, bio njegov sin? Da li bi i onda to bila “svakakva priča”?

Nusprodukt Vučićeve izdajničke politike, “Srpska lista”, nije dobila nikakve “izbore”. To kriminalno krilo SNS-a, koje je platilo spot markiranja Olivera Ivanovića, učestvovalo je na još jednim samoraspisanim izborima lažne države “Republjik Kosova” i dobilo, po sili tzv. šiptarskog ustava i tzv. “Ahtisarijevog plana”, zagarantovanih deset mesta u tom samoproglašenom kvazi parlamentu sastavljenom od bubregovadaca i osuđenih terorista. Glorifikovati takve “uspehe” i pozivati se i na iste je najblaže rečeno govor pomućenog uma. Zamislite da je npr. kralj Srbije onomad pozivao Srbe u NDH da učestvuju na Pavelićevim izborima, pokrštavanju i dobrovoljnom odlasku u logore tipa Jasenovac i Jastrebarsko, ili da skaču u Jadovno i druge jame!?

E upravo to su radili i rade Aleksandar Vučić i sve liste Srba koje su učestvovale na tzv. “kosovskim izborima”. Zato su svi zajedno izdajnici i među njima nema suštinske razlike. Svi su finansirani od istih gazda i sa istim ciljem – da daju svoj potpis na tapiju nasilnog otcepljenja AP KiM.

Učestvovali – ne učestvovali, čeka ih tih deset zagarantovanih mesta, da svojim prisustvom pomognu cepanju Srbije i legalizuju suštinu bombardovanja i razaranja Srbije. Svojim pristankom da se odreknu srpskih identifikacionih dokumenata i KiM u sastavu Srbije, direktno aboliraju sve NATO zločine i zločince, a to je primarni cilj onog dela međunarodne zajednice koji promoviše “istinu, pomirenje i multietničku Kosovu”.

Suprotno Rezoluciji 1244, suprotno Ustavu i zakonima Srbije, suprotno međunarodnom pravu, suprotno logici, moralu, zakletvi i pameti, ali u skladu sa izdajničkom pohlepom i blagoslovom Aleksandra Vučića.

Jedni su uz Vučića, drugi protiv, a svi zajedno – izdajnici.

A kad stariji izdaju, lažu i kradu – deca stradaju.

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika UNMIK-a

Politikon

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare