Kosović: Dok god mislite da su izbori jedini mehanizam borbe, Vučić mirno spava. Pobediće vas svaki put

Kosović: Dok god mislite da su izbori jedini mehanizam borbe, Vučić mirno spava. Pobediće vas svaki put

Generalni sekretar pokreta Oslobođenje Nikola Kosović,  u autorskom tekstu za Danas je komentarisao nameru opozicije da učestvuje na izborima, koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za april sledeće godine.

Kosović između ostalog navodi da pošteni izbori pod vlašću Aleksandra Vučića nisu mogući:

– “Mafija nikad neće organizovati izbore koje može da izgubi. Mafija može da bude poražena jedino vaninstitucionalno, narodnim buntom koji neće moći da pobede kroz institucije koje su okupirali i kroz nameštene procedure, kroz medije i korupciju. Baš zato se trude da ovu neravnopravnu političku trku uteruju u tor redovnih izbora – tamo gde su njihovi birački odbori, njihovi mediji, njihove finansije, njihove sudije, njihova policija, njihovi crni džipovi i batinaši, njihovi birački spiskovi. Tamo će pošteno da vas pobede, na izborima kojima ćete dati legitimitet”, piše Nikola Kosović, obraćajući se opoziciji i prvenstveno nekadašnjem gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću.

 

Dok god mislite da su izbori glavni i jedini mehanizam borbe, Vučić mirno spava. Pobediće vas svaki put, piše generalni sekretar pokreta Oslobođenje, u svom autorskom tekstu koji možete pročitati OVDE.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar