Letujmo u Hrvatskoj!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen
@jbond937

♬ original sound – 007

Preuzeto sa Fejsbuk stranice Vladana Vukosavljevića

Neverovatan događaj.

Vladan Vukosavljević, Foto: Privatna arhiva

Hrvatsko kleroustaško ludilo u punom galopu!

Da je Srbija država na zdravim temeljima, smesta bi uručila protestnu notu njihovom ambasadoru i obratila bi se međunarodnoj javnosti zbog ovog zaprepašćujućeg revizionizma.

Da su išta više od uspavanih lepotica, SANU, Matica srpska i Univerzitet obratili bi se svim naučnim i kulturnim institucijama u inostranstvu, sa kojima sarađuju, upozoravajući ih na ove falsifikate a srpski istoričari organizovali bi skup na kome bi koncipirali doličan odgovor podivljalim Hrvatima.

Nažalost, mala je verovatnoća da će bilo šta od navedenog da se desi a Srbi će zahvaljujući svojoj lažnoj političkoj i intelektualnoj eliti opet biti poniženi i po ko zna koji put će im iznutra biti nametan rajetinski mentalitet i osećaj duhovne i nacionalne kapitulacije.

Jedino će crkva možda da konsultuje Konstraktu ili Led Cepelin šta da uradi.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

6 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rodoljub
rodoljub
8 meseci pre

Zbog jedne efemerne knjige,koja neće biti ni primećena, pošto je očiti falsifikat, vi bi ste ljudima zabranili da letuju, kao izvorni Staljinista. I još prozivate ugledne institucije da rade to isto, dopisuju se s budalama. Pa da li je to realno? U kom svetu vi živite? Svet nije po vašoj meri, pomirite se s tim. I srećom što nije.

prazno koje zveči
prazno koje zveči
8 meseci pre

ima jedna paralela između dvoje ovisnika i ego manijaka – biksi srbljanović i vladana vukosavljevića, želja da budu influenseri tako što skribomanski i površno komentarišu dnevne događaje na fb kako bi ih preuzeli tabloidi i vratili ih u javnost gde njihov uticaj takoreći ne postoji. što se mene tiče – karleuša je i upućenija i duhovitija od njih.ali to je taj vajb.

Bobana, IT
Bobana, IT
8 meseci pre

Težak je ovaj lik i sebi i drugima, stalno gunđa, prebacuje, ljuti se, napada ljude i ustanove, mora da je mnogo nezadovoljan sobom i da zavidi svima koji uživaju na moru. Šteta, bolje je izgledao nego što se pokazao. Sve je gori. A želim mu da letuje gde mu se sviđa i da se lepo provede i ne misli o pokoljima. To mu je glavna fiks ideja i tema. Sto posto ne ume ništa lepo da stvori.

brrrr
brrrr
8 meseci pre

Nisu ovde važni Hrvati. Iako su zaista činili strašne stvari, odgovor mržnje na mržnju seže duboko u mrak. Ne pomračujte dalje, vi ćete ostati u večnom mraku, a i oni koji vas čitaju. Ljubav i svetlost rasteruju mrak, osim ako niste Vampir, a izgledate kao Nonsferatu.

Rajko Bezbradica
Rajko Bezbradica
8 meseci pre

Imao si Brnabu kao šefa Vlade, reč nisi rekao. Licemeru podrepaški. Bio i ostao kukavica i kalkulant.

qeer
qeer
8 meseci pre

Dokazano je da su svi šovinisti edipovci, guše ženu u sebi,pokušavajući da deluju mačistički. Ex ministre, važno je da ste pošteni i iskreni a ne gde letujete. Vaša mržnja je znak slabosti. Presecite pupčanu vrpcu s mamicom i prestaniite da se ponašate politički nezrelo. LGBTQ vas u tome podržava. Naši smo. Imate dovoljno godina. Kiss