Letujmo u Hrvatskoj!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen
@jbond937

♬ original sound – 007

Preuzeto sa Fejsbuk stranice Vladana Vukosavljevića

Neverovatan događaj.

Vladan Vukosavljević, Foto: Privatna arhiva

Hrvatsko kleroustaško ludilo u punom galopu!

Da je Srbija država na zdravim temeljima, smesta bi uručila protestnu notu njihovom ambasadoru i obratila bi se međunarodnoj javnosti zbog ovog zaprepašćujućeg revizionizma.

Da su išta više od uspavanih lepotica, SANU, Matica srpska i Univerzitet obratili bi se svim naučnim i kulturnim institucijama u inostranstvu, sa kojima sarađuju, upozoravajući ih na ove falsifikate a srpski istoričari organizovali bi skup na kome bi koncipirali doličan odgovor podivljalim Hrvatima.

Nažalost, mala je verovatnoća da će bilo šta od navedenog da se desi a Srbi će zahvaljujući svojoj lažnoj političkoj i intelektualnoj eliti opet biti poniženi i po ko zna koji put će im iznutra biti nametan rajetinski mentalitet i osećaj duhovne i nacionalne kapitulacije.

Jedino će crkva možda da konsultuje Konstraktu ili Led Cepelin šta da uradi.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

6 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rodoljub
rodoljub
19 dani pre

Zbog jedne efemerne knjige,koja neće biti ni primećena, pošto je očiti falsifikat, vi bi ste ljudima zabranili da letuju, kao izvorni Staljinista. I još prozivate ugledne institucije da rade to isto, dopisuju se s budalama. Pa da li je to realno? U kom svetu vi živite? Svet nije po vašoj meri, pomirite se s tim. I srećom što nije.

prazno koje zveči
prazno koje zveči
19 dani pre

ima jedna paralela između dvoje ovisnika i ego manijaka – biksi srbljanović i vladana vukosavljevića, želja da budu influenseri tako što skribomanski i površno komentarišu dnevne događaje na fb kako bi ih preuzeli tabloidi i vratili ih u javnost gde njihov uticaj takoreći ne postoji. što se mene tiče – karleuša je i upućenija i duhovitija od njih.ali to je taj vajb.

Bobana, IT
Bobana, IT
19 dani pre

Težak je ovaj lik i sebi i drugima, stalno gunđa, prebacuje, ljuti se, napada ljude i ustanove, mora da je mnogo nezadovoljan sobom i da zavidi svima koji uživaju na moru. Šteta, bolje je izgledao nego što se pokazao. Sve je gori. A želim mu da letuje gde mu se sviđa i da se lepo provede i ne misli o pokoljima. To mu je glavna fiks ideja i tema. Sto posto ne ume ništa lepo da stvori.

brrrr
brrrr
15 dani pre

Nisu ovde važni Hrvati. Iako su zaista činili strašne stvari, odgovor mržnje na mržnju seže duboko u mrak. Ne pomračujte dalje, vi ćete ostati u večnom mraku, a i oni koji vas čitaju. Ljubav i svetlost rasteruju mrak, osim ako niste Vampir, a izgledate kao Nonsferatu.

Rajko Bezbradica
Rajko Bezbradica
13 dani pre

Imao si Brnabu kao šefa Vlade, reč nisi rekao. Licemeru podrepaški. Bio i ostao kukavica i kalkulant.

qeer
qeer
12 dani pre

Dokazano je da su svi šovinisti edipovci, guše ženu u sebi,pokušavajući da deluju mačistički. Ex ministre, važno je da ste pošteni i iskreni a ne gde letujete. Vaša mržnja je znak slabosti. Presecite pupčanu vrpcu s mamicom i prestaniite da se ponašate politički nezrelo. LGBTQ vas u tome podržava. Naši smo. Imate dovoljno godina. Kiss