Mina Zirojević nova UDARNA PESNICA SNS: “Doktorka” optužena za nasilje i pretnje ubistvom, “stručnjak” za beton, terorizam i DNK, na zadatku uništavanja školstva i univerziteta, ostataka morala i kvarenju odnosa sa SAD i EU?

Mina Zirojević nova UDARNA PESNICA SNS: “Doktorka” kojoj se sudi za nasilje i pretnje ubistvom, “stručnjak” za beton, terorizam, DNK, kvarenje odnosa sa SAD i EU, na zadatku uništavanja školstva, univerziteta i ostataka morala u ovom društvu?

MINA ZIROJEVIĆ NOVA “UDARNA PESNICA” SNS PROTIV SAD I EVROPE

Kebara iz Instituta za uporedno pravo

Posle Sandre Božić i Luke Kebare, i Mina Zirojević, sumnjiva “doktorka” sa Instituta za uporedno pravo, vređa SAD i Evropu, zastrašuje nastavnike u školi, vrši nasilje i ima zaštitu SNS

Posle Sandre Božić, Luke Kebare i drugih ratnohuškača i izazivača nestabilnosti iz redova SNS, ova stranka je dobila još jednu glasnogovornicu zaduženu za uvredljive izjave protiv Sjedinjenih Američkih Država, njihove kulture, identiteta i politike.

Za napade i omalovažavanje SAD i EU zadužena je Mina Zirojević iz Instituta za uporedno pravo: osoba sa plagijatom doktorata sličnim onom Nebojše Stefanovića, osoba kojoj se trenutno sudi za nasilje i pretnje ubistvom, istovremeno redovan gost “Pink”-a i “Happy”-ja.

Između ostalog, Mina Zirojević Amerikance opisuje kao neprijatelje Srbije, kao ljude lišene osećaja za istoriju, lišene emocija, solidarnosti i lojalnosti, neku vrstu psiholoških retarda kojima “istorija počinje danas”.

Ova “Kebara Instituta za uporedno pravo” plagirala je doktorsku disertaciju, a potom joj je SNS “završila” da se ta disertacija legalizuje, to jest da se postupak obustavi u njenu korist.

Radi se o istom onom čoveku koji je odbacio, bez stavljanja na dnevni red, prigovor profesorke Danice Popović na nezakonito rešenje dekana Ekonomskog fakulteta kojom je osuđena za “plagijat” koji nije učinila.

Metod je isti kao onaj kojim je “utvrđeno” i da je doktorat Nebojše Stefanovića, takođe otvoreni plagijat, navodno “originalni rad”.

SNS preko ljudi kao što je Zirojević uzurpira javni prostor preko medija sa nacionalnom frekvencijom, i to za kvarenje odnosa sa najvećim zemljama i najznačajnijim međunarodnim grupacijama, poput SAD i EU.

Neposredno nakon uključenja u politiku SNS, Mina Zirojević je od strane Gorana Vesića i SNS većine u Skupštini grada Beograda postavljena u Upravni odbor jedne od elitnih škola u gradu, Ogledne osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, iako smo preko advokata koji su u pravnom savetu jedne od opozicionih stranaka saznali da je protiv nje u toku krivični postupak po optužnom predlogu KT br 873/19 Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu za nasilje i pretnje ubistvom više lica.

Ta osoba, po merilima SNS, adekvatna je da bude član Upravnog odbora škole u koju idu naša deca, a u međuvremenu je postavljena u Savet Univerziteta u Beogradu, u kome je glasala protiv volje Senata Univerziteta i učestvovala je u preuzimanju univerziteta od SNS, maja 2021.

Mina Zirojević zastrašuje nastavnike, upravu i osoblje škole u kojoj je član Upravnog odbora.

Ona je slika toga kako SNS upravlja gradom i koliko brine o našoj deci, kada nasilnicu postavlja da vodi školu, kao i na funkcije u Savetu Univerziteta u Beogradu.

Da stvar tu ne stane, Mina Zirojević, plagijatorka, postavljena je i za članicu Naučnog saveta Fonda za nauku Srbije, u kome će ona “vrteti” naš novac i dodeljivati ga takvima kao što je ona sama. Ona pri tome nikada nije vodila ni jedan ozbiljan projekt, a sa plagiranim doktoratom predstavlja se kao “stručnjak za bezbednost”, i u tom svojstvu po režimskim televizijama daje najneverovatnije izjave.

Pored uvreda na račun SAD, o kojima ne zna ništa, Mina Zirojević daje izjave i o forenzičkoj nauci, o kojoj jednako ne zna ništa, poput izjave da “beton upija DNK”, govoreći o Belivukovoj grupi, kao i najbesmislenije izjave o terorizmu.

SNS je unazadila Srbiju ekspertima i doktorima poput Siniše Malog, Nebojše Stefanovića i Mine Zirojević, i ta stranka ne pokazuje nameru da stane dok ne uništi i ostatke morala, školstva i univerziteta u ovom društvu.

Nikada u Srbiji Kebare i Zirojevićke nisu vodili glavnu reč, a danas je srpska nauka, i nekada ugledni Institut za uporedno pravo, poprište prave rašomonijade u kojoj će devastirana institucija morati da se diže iz pepela posle smene vlasti, usled tragičnog srozavanja ugleda ovakvim delovanjem SNS blefera i foliranata koji su ušančeni u tom institutu.

Šta će se desiti sa Institutom za uporedno pravo ako američka administracija, u skladu sa najnovijim odlukama, stavi Minu Zirojević kao osobu zaduženu za vređanje SAD i Evrope, na listu nepoželjnih osoba, uz individualne sankcije? Kako će se to reflektovati na ostale zaposlene u tom institutu?

Inicijativa “Zaštitimo nauku”

POSLEDNJE OBJAVLJENO

1 komentar

  1. Ova Zirojevic je najveća prostakusa u redovima SNS. Ima „doktorat“ kao i Neda Slina. Zato je u SNS zovu „Slinojevicka“.

Ostavite komentar