Ne plaši se Vučić susreta s Putinom zbog gasa, već iz ovog razloga

Izvor:

Svi sporazumi koje je režim predsednika Aleksandra Vučića potpisao sa albanskim separatistima u Prištini biće poništeni. Ovo prenosi ruska nacionalna agencija “Regnum”, citirajući izjavu Mlađana Đorđevića iz pokreta Oslobođenje.

Đorđević je za „Regnum“ prokomentarisao reči premijera separatističkog Kosova Aljbina Kurtija da „Kosovo ne može da prizna Srbiju dok je na snazi ustav iz 2006. godine” po kome je Kosovo sastavni deo Srbije.

– Svi „poslovi“ koje je Vučić sklopio sa Hašimom Tačijem, Ramušom Haradinajem i Aljbinom Kurtijem, koji podrazumevaju odricanje Srbije od suvereniteta i koji su u suprotnosti sa ustavom i Rezolucijom SB UN 1244, biće poništeni onog trnutka kad padne ova vlast – istakao je lider Oslobođenja.

Đorđević je naglasio da će kosovski Albanci, kao i svi ostali građani Srbije, imati sva prava koja im garantuje važeći ustav.

Takođe, Đorđević je na društvenim mrežama prokomentarisao predstojeću posetu Vučića Vladimiru Putinu i izjavu prvog čoveka SNS da se plaši tog susreta zbog dogovora o gasu.

– Izdajniče, nije gas tema i ne bojiš se ti tog razgovora. Tema je tvoja izdaja Kosmeta, negiranje Rezolucije 1244 i tvoj trojni pakt sa Eskobarom i Šmitom, protiv Republike Srpske. Ovaj kod koga ideš prezire izdajnike, lažove i ljigavce. A ti to jesi – poručio je Đorđević.

Bilo kakvo Vučićevo lobiranje ka „rešenju“ za KiM mimo Rezolucije 1244 i ka ukidanju Republike Srpske, u Kremlju neće uroditi plodom.

Đorđević je objasnio da ga ne čudi što Aleksandar Vučića i Ana Brnabić plaćaju milione narodnih para američke lobiste Grenela i Palmera.

– Za Palmera je poznato da voli pare, a bata Grenel voli sve što vole mladi, pa ako nema keša može i u naturi. A zahvaljujući Brnabi i Vučiću našu vlast i čine moralno i seksualno devijantne osobe, pa Grenel za kog da se u’vati, ne može da pogreši – poručio je Đorđević.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar