NEMA RAJA BEZ RODNOGA KRAJA: Kad Vučić, Brnabić i Siniša zapevaju o Alabami (VIDEO)

NEMA RAJA BEZ RODNOGA KRAJA: Kad Vučić, Brnabić i Siniša zapevaju o Alabami (VIDEO)

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel podelio je na Tviteru utiske sa večere u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i članovima srpske i američke delegacije.

„Srbi i Amerikanci u Beogradu pevaju o Alabami i Zapadnoj Virdžiniji, neverovatna noć“, napisao je Grenel i postavio video snimke sa broda na kojem je, uz zvuke pesama „Country roads“ i „Sweet home Alabama“, održana večera.

Znalo se do sad da srpski političari poseduju neverovatnu količinu kukavičluka, poniznosti i poltronstva prema američkim gospodarima, kao i prema mnogim drugim gospodarima od kojih im zavisi opstanak. Međutim, količina ljigavosti na ovom snimku i njegovi akteri su ovoga puta nadmašili sve.

Definitivno su zaslužili neku od medalja za revnosnu službu svom dupetu i stranom okupatoru.

Možda ipak nije baš tako i možda trebamo biti blaži prema Aci, Ani i Siniši.

Oni lično, verovatno nešto i nisu baš emotivno vezani za Srbiju i doživljavaju je najpre i jedino kao kravu muzaru. Njihovo poreklo i to što im pradedovi nisu ostavljali kosti na Kajmakčalanu, im to daje za pravo i dovoljan je razlog da imamo razumevanja što ih “pogađa” pesma koja peva o nekim drugim krajevima i drugim zemljama, pa i nemamo prava da ih osuđujemo, sami smo ih izabrali.

NEMA RAJA BEZ RODNOGA KRAJA: Kad Vučić, Brnabić i Siniša zapevaju o Alabami (VIDEO)

Možda će jednog dana, kad očerupaju sve što se može očerupati, i kad stave katanac na stečajno preduzeće pod imenom Republika Srbija, oni svoju sreću, mir i slatki dom, pronaći baš u opevanoj Alabami, pa možemo da im samo poželimo da se to što pre desi, da nas bar ostane nekoliko za pod onu Tarabićevu šljivu, ako već i ona nije posečena zbog autoputa za Drač i ako nas ima dostojnih te Tarabićeve šljive.

M. Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare