Plan i cilj izdajnika Vučića je da Kosmet ostane bez Srba i tako reši problem

Izvor:
Politički.rs, Foto: Zoran lončarevič/Nova.rs, Printscreen

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević komentarisao je danas dogovor u Briselu između predstavnika Srbije i tzv. Kosova o energetici.

Đorđević je razotkrio pravi cilj tog i ostalih sporazuma koji sa kosmetskim Albancima potpisuje režim Aleksandra Vučića:

– To je završni čin izdaje, tj. ostvarivanja svega onoga što je Aleksandar Vučić potpisivanjem Briselskog sporazuma prihvatio. Taj sporazum o energetici je poslednji atribut državnosti koji je on oduzeo od Srbije i dao lažnoj tvorevini Kosovo… Mi smo sada poklonili Turskoj, Albaniji i tzv. Kosovu imovinu neprocenjive vrednosti, niko ne može da proceni kolika je vrednost u rudi, u metalima, u infrastrukturi EPS-a, u Valaču, u Trepči, u Gazivodama. Sve ono što je izdajnik Vučić govorio “ne dam” – dao je… Ono što je strašno je da će naši ljudi na severu Kosova biti apsolutno u rukama albanskih terorista, koji će putem struje moći da ih ucenjuju, da im možda retroaktivno naplaćuju, da ih isključuju onda kad budu želeli, i to je još jedan oblik pritiska da oni napuštaju Kosovo.

Na taj način ova bagra izdajnička koja je na vlasti u Srbiji, Vučić, njegov klan i  Srpska lista i žele da reše problem na Kosovu – tako što Srba tamo ne bi ni bilo, rekao je između ostalog Mlađan Đorđević.

Pogledajte ceo razgovor

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar