Prilika ZA RAZVOJ Srbije REPOVI, UŠI I PAPCI: Nedimović dogovara izvoz u Vijetnam

Izvor:
Politički.rs

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je na RTS-u da se dogovaraju o izvozu u Vijetnam svega što inače ostaje i baca se – repova, ušiju, papaka.

Branislav Nedimović ističe da je svako novo tržište prilika za razvoj. Smatra da je šansa Srbije i u svežem mesu i u mesnim prerađevinama, piše RTS.

„Ima i jedna stvar koju ljudi često ne razumeju. Nije svinjsko meso samo but, nije samo krmenadla. Imate i drugih delova koji ne mogu da se prodaju na nekim tržištima, ali u Evropskoj uniji ih traže“, objašnjava Nedimović, ministar poljoprivrede i Vučićev ekspert za papke i iznutrice, svinjske uši i bele bubrege.

Kaže da sa premijerkom Anom Brnabić pokušava da se dogovori o izvozu u Vijetnam svega što inače ostaje i baca se – repova, ušiju, papaka…

„To je u Vijetnamu delikates roba. Hoćemo da prodamo sve što imamo, a ne da dođemo u situaciju da prodajemo samo meso, a ostalo pobacamo. Automatski su i troškovi veći i ne može da bude veća cena na tržištu“, ističe Nedimović, visoki naprednjački funkcioner, kome je očigledno ponestalo ideja za zamlađivanje naroda.

Podsetimo da je pre izvesnog vremena, kralj svih lažova Aleksandar Vučić, obećavao izvoz papaka u Kinu, od koje bi smo za uzvrat dobijali tehnologiju za leteće automobile. Nije poznato šta se sa tim obećanjem desilo, osim što ponekad na Pinku vidimo Željka Mitrovića da, sav zanesen i omamljen, leti na nekakvim čudnim napravama, al’ te njegove zajebancije nisu od papaka prodatih Kini, nego pošteno zarađene pare uzete od blesavih građana Srbije.

Nadamo se da će se, ne baš originalna ideja ministra Nedimovića  uspešno realizovati, i jedva čekamo da Nedimović kaže šta ćemo za uzvrat dobijati iz Vijetnama.

Može li Nedimović više da slaže od Vučića, i šta to može da bude maštovitije od Vučićevih letećih automobila, sigurno ćemo čuti u predizboroj kampanji koja je pred nama, i koja nagoveštava da bude kampanja najvećih lažova, prevaranata i bitangi koje je Srbija ikad iznedrila, kako onih na vlasti, tako onih u samoprozvanoj opoziciji.

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare