SEZONA LOVA NA SPS: Posle Bajatovića Zorana Mihajlović JURIŠA na Mrkonjića; Naredba ambasade SAD: SPS, kao poslednje uporište Rusije, MORA PASTI!

SEZONA LOVA NA SPS: Posle Bajatovića Zorana Mihajlović JURIŠA na Mrkonjića; Naredba ambasade SAD: SPS, kao poslednje uporište Rusije, MORA PASTI!

Posle isceniranog ponižavanja Dušana Bajatovića, ministarka i visoki funkcioner Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović, ustremila se i na Milutina Mrkonjića.

Da je sezona lova na funkcionere SPS-a otvorena, da su naprednjaci otvoreno krenuli u ponižavanje socijalista, kako bi među njihovim članstvom izazvali gnev i razočarenje u Ivicu Dačića koji kukavički ćuti i ispunjava želje i hirove Aleksandra Vučića, potpuno je jasno posle najnovijih uvreda koje je Zorana Mihajlović uputila počasnom predsedniku i jednom od najomiljenijih ljudi u SPS-u Milutinu Mrkonjiću.

SEZONA LOVA NA SPS: Posle Bajatovića Zorana Mihajlović JURIŠA na Mrkonjića; Naredba ambasade SAD: SPS, kao poslednje uporište Rusije, MORA PASTI!
Аутор: Medija centar Beograd – http://www.mc.rs/fotografija-milutin-mrkonjic.1966.html?photoId=25283, CC BY-SA 3.0, Веза

Bivša uzdanica Mlađana Dinkića, Miroljuba Labusa, ko zna sve još koga, i sad udarna pesnica Aleksandra Vučića, zasiktala je kad je saznala da je Mrkonjić pokušao da odbrani Bajatovića:

– Moja biografija je odgovor svima koji sumnjaju u moje znanje i obrazovanje, a tu su nadasve i rezultati. Pomenuti gospodin je ostavio iza sebe “pre roka” veliko ništa, a iza mene novi ministar je dobio uređeno ministarstvo, sa puno kilometara puteva, pruga… Pomenuti ministar je ostavio ministarstvo gde su se dozvole za teretni saobraćaj dobijale kod njegove sekretarice – prijateljice, da ne navodim ime, a danas je to najuređenija oblast koja je pobrojala sve moguće nagrade. On je napravio put od gline Ub-Lajkovac, je l’ to bilo neznanje ili neki drugi poslovi, za to je dobio krivičnu prijavu i cela Srbija to zna. Tako da sam ja veoma srećna svaki put kad Mrkonjić ima nešto da kaže loše o meni. To je ozbiljan kompliment. Na kraju, bez obzira na sve, želim i njemu i svima samo dobro zdravlje, poručila je Zorana Mihajlović za Republiku.rs.

Jasno je, za šta smo dobili potvrdu i iz diplomatskih izvora, prava meta nije Milutin Mrkonjić, već je cilj Zorane, Vučića i naprednjaka, a sve po naredbi koja je stigla iz ambasade SAD, razbijanje Socijalističke partije Srbije.

Taktika je da se svakodnevnim ponižavanjem i provociranjem funkcionera SPS-a na koje Ivica Dačić ne sme da reaguje, izazove razočarenje članstva u Ivicu Dačića, te raskol i rasipanje stranke. Potom bi usledilo preuzimanje članstva tako što bi jedan deo prišao SNS-u a drugi Vulinovom Pokretu socijalista, pa bi tako unapred bila osigurana pobeda na, kako se očekuje, najneizvesnijim do sad izborima 2021., i izvršena naredba američkog ambasadora.

Po svemu sudeći, na osnovu ćutanja ucenjenog Dačića i uhlebljenih visokih funkcionera SPS, naprednjaci će ostvariti svoj cilj a Rusija će izgubiti svoje poslednje adute u vlasti, preko kojih je mogla da utiče i na ostvarenje svojih interesa i na predstojeće sudbonosne odluke po pitanju Kosova i Metohije, kao i o ulaska Srbije u NATO.

M. Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare