Svaka država može da se obračuna sa mafijom, Vučić to ne može jer je deo mafije

Svaka država može da se obračuna sa mafijom, Vučić to ne može jer je deo te mafije

U razgovoru predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića sa jednim od osnivača tog pokreta Milanom Dumanovićem, komentarisala su se aktuelna dešavanja u mafijaško-političkim krugovima.

Na podsećanje Dumanovića da je Aleksandar Vučić još 2016. godine rekao da država ne može da se obračuna sa navijačima, za koje će se ispostaviti da su mafijaši i ubice, Đorđević je prokomentarisao:

“Svaka država može da se obračuna sa kriminalcima, osim države koja je mafijaška, a Vučić to ne može jer je on deo te mafije. Država mora da bude jača od svake mafije i biće” , rekao je Đorđević.

Printscreen YouTube/ Pokret Oslobodjenje

“Ovo što se sad dešava je borba mafijaša između njih samih, porodični sukob”, složili su se sagovornici i potvrdili “da ni Dijana Hrkalović, ni Goran Papić, koji su trenutno na tapetu medija, nisu glavni u celoj priči, već je to Aleksandar Vučić, koji je i stvorio klan Veljka Belivuka.”

Razgovor se dalje vodio o tome da Aleksandar Vučić preko njegovih saradnika i medija pokušava da stvori sliku da je ovo rat crnogorskih mafijaških klanova, da je to uvezeno iz Crne Gore i da će možda Vučić na kraju optužiti i predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, kao i srpsku opoziciju da stoje iza toga, a da je u stvari on glavna meta. Celom pričom se pokrivaju dosadašnje afere kao što su “prisluškivanje”, “Jovanjica 1 i 2”, afera sa Koluvijinim vozačem koga je uhapsila DEA, kineski kredit od 5 milijardi evra, francuski kredit, priznavanje Kosova od strane Izraela…

Printscreen YouTube/ Pokret Oslobodjenje

“Svim tim bombastim naslovima u medijima naročito treba da se pokrije da Vučić poziva Srbe sa Kosmeta da sa kosovskim dokumentima, pošto njegovom zaslugom dokumentima Republike Srbije ne mogu da glasaju, izađu na “kosovske” izbore i daju legitimitet njihovoj mafijaškoj organizaciji “Srpska lista”, koja je sve vreme u koaliciji sa ratnim zločincima Haradinajem i Tačijem”, kazao je Đorđević.

“Samo mi samo možemo da rešimo problem koji Srbija ima sa Aleksandrom Vučićem i tu nam ne mogu pomoći ni Rusija, ni Kina, ni Zapad”, zaključili su Đorđević i Dumanović.

Pogledajte ceo razgovor:

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar