Umesto štafete za Vučićev rođendan – BAKLJADA (Kad umiljato kuče dve majke sisa)

Umesto štafete za Vučićev rođendan – BAKLJADA

Umesto štafete za Vučićev rođendan – BAKLJADA

Nekada, ne tako davno, povodom rođendana najvećeg sina naših naroda i narodnosti, širom Srbije i bivše Jugoslavije nosila se štafeta mladosti.

Prošle su godine, Jugoslavije više nema, ali zato imamo Srbiju za koju baš ne znamo kolika je, i imamo novog najvećeg sina našeg, srpskog naroda, bez drugih naroda i narodnosti.

Naš najveći sin je u mladosti bio huligan, veliki Srbin i četnik i jako je mrzeo prethodnog najvećeg sina Josipa Broza, tako da bi bilo neumesno nositi mu štafetu povodomnjegovog rođendana, inače velikog praznika, koji će verovatno jednom biti i u crkvene knjige zapisan crvenim slovom.

Zato su se dovitljivi Srbi sa Kosova dosetili da organizuju bakljadu i bakljama ispišu broj 50, pa taj snimak objave na Jutjubu.

Umesto štafete za Vučićev rođendan - BAKLJADA (VIDEO)
Tanjug/KANCELARIJA ZA KIM / bb

Predsednik Aleksandar Vučić inače, danas, 5. marta, puni 50 godina.

Umesto štafete za Vučićev rođendan - BAKLJADA (VIDEO)
Tanjug/KANCELARIJA ZA KIM / bb

Uz baklje ide i prigodna pesma kojom poručuju “Ovo je Srbije”, iako organizatori sede i primaju platu u Vladi i parlamentu sasvim neke druge, od nas nepriznate države, koja se zove Kosovo a ne Srbija.

Neko bi sa strane rekao da je sve to malo šizofreno, ali to je zato taj neko ne zna onu našu poslovicu da “umiljato kuče i dve majke sisa”, a to sisanje mnogim Srbima sa Kosova baš dobro ide.

U svakom slučaju, pridružujemo se čestitkama.

Politicki.rs/ M. Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare