10.marta u Kulturnom centru grada Novog Sada premijera 3. epizode mini serijala „Iskušenije“

Izvor:
Politički.rs, Foto: Promo

Premijera 3. epizode mini serijala „Iskušenije“ u izvedbi „OREOL TIM“-a održaće se u petak 10.marta 2023. godine u Kulturnom centru grada Novog Sada, sa početkom u 18.30 i 19.30h, ulaz za sve posetioce je slobodan.

„OREOL TIM“ je neprofitno udruženje iz Novog Sada, u funkciji produkcije alternativnog filmskog stvaralaštva.

Foto: Promo

“Naši članovi su umetnici iz različitih oblasti koji svoj talenat kroz hobi ispoljavaju u službi filmskog stvaralaštva. Zvanično postojimo od 2020. godine i svoj rad smo započeli amaterski, težeći profesionalizmu. Dosadašnji projekti su rađeni bez budžeta, ali ono što je važno napomenuti, da uprkos toj činjenici radimo velike projekte. Na našim projektima do sada je učestvovalo oko 180 aktera iz Srbije, Rumunije, Tajlanda i Rusije. Vrlo je verovatno da ćemo uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, novi projekat raditi prvi put sa budžetom”, navode iz OREOL TIM-a.

“Svi smo tu iz hobija, a kroz film ispunjavamo svoje snove i to nam je najvažnije, jer ne živimo od filma”, kažu iz udruženja.

“Snimati bez budžeta i sa budžetom je velika razlika, ali kad svoj rad započinjete od nule, onda je i realno da prvo krenete težim i trnovitijim putem. Najvažnije je da svojim radom doprinosimo kulturi i omogućavamo publici alternativno stvaralaštvo”, ističu.

Kontakt i više informacija možete dobiti na sajtu OREOL TIM-a https://oreolteam.rs/

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare