Milivojević i Đorđević spremili pljeskavice za Vučića

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević i narodni poslanik Srđan Milivojević danas su imali sastanak u Lapovu.

Posle sastanka i razgovora sa meštanima Lapova, odlučili su da Aleksandru Vučiću,  nekadašnjem predsedniku Srpske napredne stranke a danas samo članu i ekspertu za proizvode od mlevenog mesa, kao poklon svečano uruče, preko lokalnog odbora stranke, pljeskavicu.

Srđan Milivojević, koji je ranije imao restoran brze hrane u Kruševcu, već je govorio o tome da je Vučić, dok je bio opozicionar, obožavao da jede pljeskavice kod njega,  te da mu je bilo žao onako spečenog i ofucanog i da mu nikada nije naplaćivao. Zato su Srđan i Mlađa želeli da pljeskavicom obraduju Aleksandra.

Na žalost, prostorije odbora SNS-a u Lapovu su bile zamandaljene, a od prolaznika su Đorđević i Milivojević saznali da naprednjaci u Lapovu više ne znaju da l’ su pošlii il’ su došli, da l’ su u SNS-u ili u pokretu koji Vučić planira da napravi, da se mnogi od njih još nisu vratili sa kontramitinga u Beogradu, pogublili se negde usput, i da tu danima niko ne svraća, a Lapovci u širokom luku zaobilaze te prostorije, žale se da nešto zaudara.

Hoće li Đorđević i Milivojević uspeti da obraduju Aleksandra Vučića i uruče mu pljeskavicu videćemo narednih dana, a samo da primetimo da su,  iz ne znamo kog razloga, Lapovci sve svoje kučiće posklanjali sa ulica.

Džeki u opreznoj šetnji Lapovom

U večernjim satima pojavio se jedan Džeki ispred kafića Koko jer je osetio da je Srđan otišo iz Lapova.

Đorđević je susret sa Milivojevićem i  neuspelo darivanje Vučića opisao na Tviteru:

Susret sa poslanikom Srđanom Milivojevićem u Lapovu.

Srdačan razgovor sa građanima.

Poneli smo lokalnom odboru SNS poklon za njihovog bivšeg predsednika, a sada samo člana Acu Srbina pljeskavice, nažalost bilo je zaključano.

Đorđević je potom na Tviteru objavio fotografije reke Morave i okoline Lapova u kome je odrastao.

Uz fotografije je ispisao tekst popularne pesme “Uz Moravu vetar duva”, koja je nezvanična ljubavna  himna onih koji su odrastali, zaljubljivali se i voleli pokraj ove najsrpskije reke.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare