Ana Obradović javlja: Goveče iz Surdulice zaletelo se u 5G toranj na Zvezdari!

Ana Obradović javlja: Goveče iz Surdulice zaletelo se u 5G toranj na Zvezdari!

A sada malo blog spot

Ana Obradović javlja: Goveče iz Surdulice zaletelo se u 5G toranj na Zvezdari!
Piše: Ana Obradović

Čudesni napitak koji pije Srpska maika sada GILF, leči od svih bolesti. Novi Arkan rođen sa sedamnaest kila i kokardom. Foto. Video.

Skandalozno, Bil Gejc čita ruske bajke pred spavanje. Omiljena mu je Baba Jaga, javnosti ispričao kako se poistovećuje s njom, dok traži Slavicu iz Bajmoka… Šifra: Čipčićem ću te, čipčićem ćeš me….

Senzacionalno otkrivamo! Tramp je ustvari Obama. A Obama je ustvari intergalaktički reptil. Pitali smo sugrađane šta misle o tome!

Ludaka u Srbiji ima ukupno sedamnaest hiljada. Ostali se nisu izjasnili. Kapaciteti u Kovinu popunjeni do daljnjeg. Zakrčeni kilometri autoputa, iz svih pravaca. Pogledajte detaljnije….

Neverovatan događaj. Goveče iz Surdulice, zaletelo se u 5G toranj na Zvezdari, pa posle toga pojelo parče asfalta. Foto!

Tijana Ajfon kupila Samsung. Najveći udar na američku ekonomiju ikada!

Građani Srbije, potrošili pomoć Vlade RS na drogu i laku zabavu. Pravdaju se time, da je Micika proglasila akciju…

Glad, beda i nemašina, i dalje nisu u trendu.

Ana Obradović je majka, supruga, diplomirani inženjer tehnologije, političar, revolucionar i nije do sad utvrđeno plaća li je Bil Gejts ili Putin. Iz diplomatskih izvora dobijamo informacije da je finansira Si Điping posle posredovanja brata Aleksandra, dok izvori iz Vatikana tvrde da radi za Kim Džong Una. U svakom slučaju pročitali ste tekst gospođe i drugarice Ane Obradović, budućeg predsednika Republike Srbije, a i šire.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare