Ana Obradović: Šta muškarci žele

Ana Obradović: Šta muškarci žele

Muškarci žele sex, uvek i svuda i u neograničenim količinama.

Dok to ne dobiju.

Kada sve to dobiju, više ne žele ni sex ni život, ma ubij me Bože odma’, a ako ga slučajno i sanjaju (sex), bude se noću, u goloj vodi, ko iz najgorih košmara.

Ana Obradović: Šta muškarci žele
Piše: Ana Obradović

Muškarci žele tuđe žene, dok ih ne probaju, a kada ih probaju, onda još više žele svoje žene, uglavnom. Kada skapiraju da neki drugi muškarci isto tako žele, njihove žene, uglavnom popizde. Jer šta koji kurac ima on da misli o mojoj ženi??!! Alo!!!


Dalje. Sarme. Oni vole sarme, i to im je afrodizijak. Stvarno ne znam zašto, ali ako motate sarme, kraljica ste kao i mama/baba. To je aksiom.


Muškarci uglavnom žene, fine i smerne žene. Za kuću, što bi se reklo. S druge strane žude za opajdarama, koje nikako ne bi ženili, čast izuzecima.


Muškarci uglavnom žele da gledaju fudbal, kažem uglavnom, ili bilo koji drugi sport. Ako nisu od te fele, onda idu na pecanje. I da, za neveru, ali zaista idu na pecanje. Ni to ne razumem, ali je i to aksiom.

Ako ne pripadaju ni jednoj od ovih kategorija (sport, pecanje), onda idu u kafane. Ne, ni tamo ne jebu. Sastaju se s drugarima i na smenu gledaju ili kukaju. Dok su mlađi, hvale se kako jebu, u srednjim godinama žale se što jebu, još kasnije hvale se da nisu jebali godinama. Samo koliko su sarmi pojeli, ili već čega drugog.


Dalje, žele da ih ostavimo na miru. Ne na Miru, jer već sam objasnila. Često razmišljaju o tome, kako je se neko uopšte setio da izmisli točak, i kako je to baš kul. I uglavnom o tako nekim raznim stvarima. Oni nikada ne razmišljaju o svom izgledu, osim ove mlade gej/metro populacije, ali oni i nisu predmet ove priče.


Suma sumarum: sex, nikako sex, hrana a posebno sarme, tuđe žene, tuđi muževi moja žena jebaću im mater, sport, pecanje, kafana- jao kako ću se iskukati Jovi kako sam morao da jebem tri puta ove nedelje, opet sarme, razne rendom stvari poput toga ko je i zašto izmislio francuski ključ, jede mi se ruska salata i tako to…


Bole ih kurac za seksi gaće, još kad skontaju da ste za te gaće dale tri hiljade dinara, ALOO TRI HILJADE, popizde totalno, jer za te pare moglo da se kupi pola metra drva…


Šta im je važno: Da imaju da jedu, da su im gaće čiste i ostala odeća, da neko brine o deci… Da nekad bar ima nešto slatko u kući.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare