BRUKA: Mlađan Đorđević savetuje Vučića kako da prevari Bajdena

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva, Printscreen, BIRN

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je čovek koji nema ni malo empatije ni milosti prema našem mučenom predsedniku Aleksandru Vučiću, koji, dok se oblači u fundusu i jede parizer, danonoćno radi da bi nama bilo bolje.

Umesto da mu pruži podršku sad kad mu je najteže, kad su ga Rusi otkačili, kad mu je mama Merkel penzionisana, kad mu je narod izašao na ulice a Amerikanci ga pritiskaju preko njegovih kapoa Radoičića i Veselinovića, Đorđević se sprda sa našim predsednikom i njegovim čuvenim sveznajućim poligrafom.

Bezobrazni i neuviđajni Đorđević je napisao na Tviteru šta bi sve trebalo da uradi naš Aca, kako bi prevario Bajdena i kako bi skinuo nepravedne i ničim izazvane sankcije sa Zvonkovih i Milanovih poštenih i krvavo stečenih para i time spasio Zvonka i Milana a i sebe od nekog eventualnog Zvonkovog i Milanovog zaštićenog svedočenja .

Koraci za skidanje s liste:
1. Pozoveš Milana i Zvonka na poligraf.
2. Kažeš da su Milan i Zvonko prošli poligraf.
3. Pošalješ rezultate Bajdenu mejlom.
4. Bajden ih skine s liste sankcija.

Eto, izdajniče @avucic i to sam ti rešio, napisao je Đorđević na Tviteru.

Apelujemo na Đorđevića da prestane da nervira našeg predsednika i podsećamo ga da nije hrišćanski podsmevati se osobama sa posebnim potrebama.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare