SUD PRESUDIO: Đorđević nije bio lud kad je rekao da je Vučić dobio 8 milijardi dolara od Amerikanaca

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Instagram

Apelacioni sud u Beogradu doneo je pravosnažnu presudu kojom se potvrđuje presuda Višeg suda u Beogradu po tužbi predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića protiv portala Informer.rs i odgovornog urednika portala Milana Raševića.

Apelacioni sud u Beogradu doneo je pravosnažnu presudu kojom se potvrđuje presuda Višeg suda u Beogradu po tužbi predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića protiv portala Informer.rs i odgovornog urednika portala Milana Raševića u kojoj se tuženi obavezuju da Đorđeviću isplate na ime nematerijalne štete zbog duševnih bolova zbog povrede prava ličnosti iznos od 75.000,00 dinara sa zakonskom kamatom u roku od 15 dana.

Naime, Đorđević je tužio Informer zbog teksta pod naslovom “(VIDEO) OVAJ JE ZA DUŠEVNU BOLNICU! Đilasov kum izmislio da je Vučić u Beloj kući uzeo i sakrio osam milijardi dolara!”.

Radi se o tome da je Đorđević tokom gostovanja na jednoj televiziji, komentarišući posetu Aleksandra Vučića Sjedinjenim američkim državama, potpisivanje Vašingtonskog sporazuma i čuveno Vučićevo sedenje na hoklici kod Trampa, izjavio u šali da je Vučić dobio od Amerike osam milijardi dolara, kako bi svakom građaninu Srbije podelio po 1.000 dolara. Svakome sa IQ-om većim od kokoške je poznato koliko je Americi stalo do građana Srbije i svako je tu izjavu shvatio kao ironiju i strelicu upućenu Aleksandru Vučiću zbog izdaje koju je napravio potpisivanjem Vašingtonskog sporazuma.

Svako, osim novinara i urednika Informera čija se inteligencija onda, ili može meriti sa kokošjom, ili je u pitanju da novinari i urednici za svoj narod misle da su ko kokoške pa će progutati sve što im oni serviraju.

E sad, posle pravosnažne presude Apelacionog suda, dolazi novi momenat i postavljaju se nova pitanja:

Zna li Apelacioni sud nešto što mi ne znamo? 

Ako je presuđeno da Đorđević nije bio lud kad je izjavio da je Vučić dobio od Amerike osam milijardi dolara kako bi svakom građaninu Srbije podelio po 1.000 dolara, znači li to da je Mlađa bio u pravu i da je Vučić stvarno dobio novac i sakrio od naroda?

Znači li to da nam je predsednik lopov a da je Informer, proglašavajući Đorđevića ludim, hteo Vučićevu pljačku da sakrije?

Pošto se predsednik Vučić sam pohvalio da je od Trampa dobio ključeve Bele kuće i da može tamo da svrati kad god mu padne na pamet, nije li možda naš predsednik negde u Beloj kući sakrio tih osam milijardi, možda u Ovalnoj sobi, pa sad ne može ih pokupi pošto je tamo zaseo Bajden?

Možda je, nedaj bože, taj iznos podelio sa Trampom i tako oštetio i građane SAD i Srbije?

Mnoga pitanja je otvorila ova presuda kojom je dokazano da Đorđević nije ni malo lud i teško da ćemo ikada saznati pravi odgovor.

U svakom slučaju, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević će novac dobijen od Informera uplatiti Humaniatnoj organozacijo Dečija Radost iz Šilova na Kosmetu, kao pomoć deci iz socijalno ugroženih porodica.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare