ZAGORela dolina pravde Zagorke Dolovac

ZAGORela dolina pravde Zagorke Dolovac

Zagor iz Zagore nije zagorelu… – prvda je zato zagorela?

,,Krme jedno ljudsko, jeF’o si sve gabore Novog Sada, a nju nisi: umreće nevina zbog tebe!“

Reči mog čestitog kumašina su špriceri momentalno oprali.

ZAGORela dolina pravde Zagorke Dolovac
Piše, bez Trampove penkale, brutalni Danko B. Marin

Družili smo se sa političarima, borili za pravdu i obojicu prevariše moroni! JBG, nekad poželim da sam gord i da se duvam ispraznostima, mnoge naduvanost podigne do ,,visina“ boljih i praktičnijih od *gandžinih (*gandža- marihuana). Kum je ostao duže u sistemu zato više pati dok gleda uspone politički podobnih – čitaj: GLUPSONA!

IQ falični Boris Tadić mene je paralisao za umetnost i od tada umačem pero i tastaturu u žuč, vrlo nezavisno (usamljeno) se kotirajući. Dobri kumašin je verovao u dobro društvo, potom nije verovao da i školska garesica njegove žene ide u vrh.

U školskim danima ignorisana buduća veličina je nekako namolila dve drugarice da joj dođu na rođus. Sutra ih je ogovarala bolesnim umom i ponovo za duži niz godina rasterala sa slavlja rođusa sve školske garesice. Milosti, samilosti snishođenja ni jedna više nije imala za tu spodobu!

Proganjani novinar Milan Malenović ima tekst naslovljen ,,Najcrnja kletva: Dabogda ti Zagorka bila prijatelj“ u kom nas precizno profesionalno informiše o liku i (ne)delu te pravnice iz (ne)pravde našeg doba.

,,Moja majka je od tuge umrla ubrzo posle nesreće u kojoj je izgubila sina“- svedoči Marija Ivkov.

Nismo odavno pravna država, odabir kadrova za bitne državne funkcije nam varira od podobnjaka za patokratiju (vladavina psihopata) do krimokratije. Zagorka zagorele pravde se dokazano uklapa u obe varijante!

1991. godine u saobraćajnoj nesreći strada Milan Ivkov. Išao je peške kući, udari ga auto – ubije, a policajci nižih činova odrade sve što je do njihovog posla: nađu ,,sređen“ auto, majstora koji ga je ,,sređivao“ i otiske prstiju vozača.

Kreće i karijera zagorele pravde podmuklo smeštene ,,iza zle gore“ u zlu gorostasne Zagorke!

,,Sa mnom i mojim pokojnim bratom je provodila najviše vremena“ – govori Marija i daje podatak da u zlu gorostasna, gorka Zagorka odlično poznaje poligon koji pretvara u lično ratište protiv prava i pravde. Pravda je mrtva, stiže natčovekinja!

PravniKINJA počinje ,,pravno“ da kinji prvo svoje bližnje, žive i mrtve drugove iz detinjstva. Dokazala se…

Zaposlena u Okružnom tužilaštvu – Novi Sad počinje službu (ne)pravdi, tu zataškavanjem ubistva svog druga iz detinjstva završava prvu uspešnu fazu karijere.

 

Verovali ili ne ali taj slučaj iz Okružnog tužilaštva N. Sada odnosi poplava – teško je raditi na sojenici punoj nesoja!

Siroti otac ubijenog Milana pita nadležnu tužiteljKINJU Nelu Čaošević kako je moguće da poplava odnese samo jedan slučaj i dobija ,,o poplavi“ adekvatan odgovor:

,,Posle početnog snebivanja i izbegavanja odgovora, tužiteljka je mom ocu rekla da o svemu, pa i o tome, pita Zagorku Dolovac“ – govori o (privatno) sprovedenoj nepravdi sestra ubijenog Marija Ivkov.

Struka je poznaje kao ,,VELIKU GREŠKU“ ali ona je precizno odradila sve potrebno za uspon u hijerarhiji patokratije i krimokratije.

Familijarni govor mog dobrog kuma ima osudu mene.

Znamo SVI,SVI,SVI da je sistem loš. Sistem nas je kažnjavo i po društvenim mrežama kada smo benigno, neki pod lažnim imenom pisali o zlu krivosuđa, no patokratija je mondijalna i vrlo mudijalna! Ima muda kad treba podržati svoje psihopate u sistemu.

Bitna promena desila se na domaćem terenu.

Deo drugosrPijanskih ekipa što nam nezasluženo lepiše mizoginiju, homofobiju, autistični lokalizam, četništvo, staljinizam,… – ,,prelazi na našu stranu“ posle prošlogodišnje dodele francuske Legije časti Zagorki Dolovac. Anglo alfa mužjak ,,N1“ prvi laje, potom dvorska kučištad, razne čivave, damski psići mopsići i pekinezeri. Zapadnu pravdu i pravo je nagrada države Francuske dovela do apsurda, montipajtonovske komike tako da se ,,ubistveni“ lavež čuje do danas. Navode se razna ignorisanja Ustava R. Srbije, saradnja sa politkriminalnom elitom, sete se afera Savamala i ,,,Helikopter“ ali prećutkuje se svoje saučesništvo u svemu tome, svuda su ugrađeni!

Đura Čvorović iz ,,,Balkanskog špijuna“ i može oprostiti nekom koga je tukao, ovi nam nikad ne mogu ,,oprostiti“ jer imaju monopol na pravdu, istinu i nepogrešivost. Još uvek smo krivi što smo pisali o činjenicama koje tek danas pominju malotiražni, a visokobudžetni budžosi.

Teško zatrovano društvo Srbije po dresuri mi je lepilo etiketu mizogina kada napisah da je Zoksi Foksi lažovkinja.

ZAGORela dolina pravde Zagorke Dolovac
Danko Marin i nepoznata nasmejana obožavateljka, Foto: TV Pink/ Paparazzo lov

Etiketa me diskvalifikuje za ,,velike medije“ mada se sve može i danas lako proveriti, lako doći do istine bez idiotskog etiketiranja i podvođenja emotivnim govorom.

,,Po činjenici“ postaješ mizogin kad podsetiš da je opoziciona Zoksi Foksi obećala smanjenje cene struje za 20% da bi po dolasku na vlast struja…. Pojeftinila 20%?

Etiketa mi donosi i lični problem. Matorku iz političarenja odbih za brak posle dugogodišnje interakcije, etiketiranog je pokušala da me sudski ubrači. Bio sam na dobitku! Sutkinja koja me je obavestila o ,,aferi“ je prestala sa mnom da kontaktira. Utrtala se da ne postane svedokinja mada nismo trojčili, nijesam obe…

Mlitava kampanja protiv (NE)rada republičke javne tužiteljke se vodi ženskim snagama da ne bi sve propalo etiketiranjem ako bi neki muškarac nešto zucnuo. Pažljivo se biraju Novosađanke za posao. Marinika Tepić nije baš Novosađanka, Pančevka je ali radila je u novosadskoj Banovini, bila zapažena portparolka Čankove LSV, novinarisala za NS medije: pred izbore ona nas uspešno zabavlja decentnom satirom.

,,Povremeno je Zagorka Dolovac bila viđena u restoranu ‘Gondola’ u Novom Sadu ali sam sklona da verujem da ni to nije činila svojom voljom nemoguće je da takvo lice pred institucijom koja predstavlja usko grlo u Srbiji, svojevoljno nestane pred ovakvim aferama i skandalima koji muče našu zemlju“ – uvodi nas satirom gospođa Tepić u stanje-sRanje posle vanrednog stanja. Lepuškasti slatkiš Marinika slatko uveseljava novinare u Narodnoj skupštini Srbije izjavom da je generalnom sekretaru Interpola poslala službeni dopis u kom Jirgena Štoka sekretara te organizacije obaveštava o nestanku republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac:

,,Očekujem hitnu reakciju i da se svi uključe u potragu za Zagorkom Dolovac jer na njen odgovor čeka ubistvo Olivera Ivanovića, ubistvo Stanke Gligorijević na naplatnoj stanici Doljevac, čeka Aleksandar Obradović iz afere Krušik, nelegalni objekat na Pančićevom vrhu“ – čestitka za akciju gospođi Tepić ali je to ,,vox clamantis in deserto“ (glas vapijućeg u pustinji)! Njena ekipa je politički senkrup i sve ostaje na uspeloj satiri i neuspeloj političkoj akciji. Neka ona beži od onog nagomilanog senkrup ,,ljudskog“ fecesa, žive sluzi – dalje lepojko od Borka Šestpartijskog Stefanovića, njunjavog Đilasa,…

ZAGORela dolina pravde Zagorke Dolovac
Danko, Lepa Mara i dvojica ljubomornih zlobnika

Marinika se sviđa srpskoj i srBskoj desnici, tamo neka šansu potraži!

Mutavi Šešelj joj je napadima dao odličnu reklamu. Oboje levičari u mladosti, ne smeta nesrpsko poreklo kod oboje, ona se sama suprotstavila autoritetu svog druga Čanka. Šešelj kad se frčio sa svojim drugovima iz SKJ kompletan Beograd mu je svojevremeno stao u odbranu!

Probio se i glas, tekst beogradske Novosađanke, veoma aktivne novinarke-pravnice u istinski pravnoj problematici.

Republičku javnu tužiteljku Sofija Mandić ismeva kao nestalu osobu ali pominje i rođus na kom ,,pada“ pravnički i etički glavna tužiteljKINJA Dolovac, a ,,crče i ja od smija“ šta ponovo radi Zgorka: otrovnica stara zmija! Rođusi je izgleda od detinjstva nerviraju? Jadna nekako namoli dve školske garesice da joj dođu na rođu da bi ih sutra baš u školi ogovarala… Moja draga kuma je bila benigna školska vežba za elitnu karijerKINJU. Simpatična Sofija potvrđuje uspon rođusiranja po Zagorki. Izveštava nas o usavršenoj otrovnoj podmuklosti, ne na školskom odmoru, nego u sadejstvu sa tabloidima. Sad idu reči borbene pravnice gospođe Mandić:

,,Ipak, makar i sa zakašnjenjem, ne treba zaboraviti da su tužioci koje su u najviši tužilački organ (Državno veće tužilaca) izabrale njihove kolege, pa i sam Disciplinski tužilac, bili meta svoje nestale šefice. Ne treba zaboraviti ni da je šefica ovu svoju dužnost obavila u kooperaciji sa tabloidima i drugim dirigovanim medijima. Naročito ne treba zaboraviti da je u ovom svom poduhvatu podbacila, čime se dodatno i nepovratno identifikovala kao produžena ruka izvršne vlasti. Ne samo zbog toga što je radila u njihovom interesu, pokušavajući da UĆUTKA KRITIČARE TUŽILAŠTVA, već i zato što je njihov zaštitni znak OBRAČUN U BLATU i preko tabloida. U sudskim i drugim postupcima produžene ruke režima ostaju bez dokaza, nasamarene i iskorišćene“ – draga, mila Sofija režalo se na Zagorkinu zagorelu pravdu i u prethodnom Tadićevom krimi režimu. Godinama traje ovo pravosudno zlo, bundžijama je uzvraćano etiketama od kod Tadića tada neugroženih. Sad svi moramo da čekamo pomak od SAD, EU – ne i Francuske!

,,Nakon što se neslavno i na kratko vratila istražiteljskom poslu, Zagorka Dolovac je ponovo nestala. Time nam je svima dala do znanja kada, zašto i sa kojim motivima se pojavljuje u javnom životu. Samim tim, zbog čega je potrebno da što pre ode sa mesta na kom se nalazi“ – ah, Sofi žestoko za Vojvođanku kao što nam reče da si. Stari laloški vic ,,još od prvog vagona“ (te zajebavam) vredi i za tvoju-vašu bivšu sugrađanku.

Krvave devedesete ostavljaju trag na karijeri buduće glavne kafkijanski nepostojeće ali opako neprikosnovene vrhovne tužiteljke iz Novog Sada. Paklena dolina zagorele pravde podmukle Zagorke Dolovac dobija krv ,,poplavom“ Okružnog tužilaštva u Novom Sadu. Sve dobija i so iz gorkih roditeljskih i sestrinskih suza što je idealno za uspom na patokratskoj lestvici!

SFRJ tatica ukorenjen u bandama koje rasturiše SFRJ zlatni tanjir iz kog im je servirano obilje je dobra baza za ćerku koja ,,poplavom“ štiti ubicu iz istih krugova moći. Takva pravniKINJA je stub Miloševićeve Jugoslavije i režima: ima li začuđenih što sve Slobino propade?

Uhodana odmah hvata i priključak na nov zli patokratsko-krimokratski spoj žutice, u stvari ciroze.

Pajtićevu kumu ka pravosudnom vrhu gura DS kancer Srbije, naravno uspešno!

Ima primedbu DSS ministar pravde Zoran Stojković ali nema prigovor savesti na ,,veliku grešku“ 2004. godine. MinisTRUJE Stojković do 2007.godine i od krvi spečenom, zagorelom, suzama zasoljenom dolinom nepravde Zagorke Dolovac.

2004.g. gorka Zagorka i novosadska tužilačka banda tokomom reizbora nije ponovo izabrana ali kuma Pajtićeva sa pravim mafiozima je upajtana i posle par meseci postaje zamenikinja okružnog javnog tužioca! Ministar Zoran Stojković 2007. više nije ministar pravosuđa ali hita ,,naša greška“ iz zle doline – Dolovac planinari ka vrhu. Te godine je ,,izabrana“ izabranica patokratije da bude vršiteljkinja dužnikinja javnog tužioca u Beogradu. Ne lezi vraže, posle tri godine je Tadić postavlja za svoju instituciju…

Republički javni tužilac je 2010. godine novosadska Beograđanka Zagorka, osobkinja po meri IQ deficitarnog Borisa Tadića i njegove žute NE podmornice, nego podsenkrupnice (senkrup- deo poljskog klozeta u koji se odlaže feces)! Postavljena da ne preduzima ništa protiv vladajuće žute krimokratije i kriminalnog kršenja zakonitosti fantastično je funkcionisala da bi je i lažno nova vlast imenovala na istu funkciju 2015.godine.

Retardinjo Boris Tadić i M. Rakić koordinator svih obaveštajnih službi postaviše proverenu fikuskinju (pre Vučićeve fikuskinje Ane Brnabić) i zaista uspešno sakriše pljačkaške tragove Demokratske stranke.

ZAGORela dolina pravde Zagorke Dolovac
Složimo ga narodu!

Fin pomak je da se borbene žene uključiše u rušenje uspostavljenog amoralnog stanja montipajtonovskog krika: ,,,Dekriminalizujmo kriminal!“

Hvala Marinika, posle tvoje akcije videsmo uspele krajnje problematične izbore bez izbora, zatim batinanje i ništa! Ništa je i buntovni plamičak slatkiščića Sofije Mandić, ni cigaretu po žestini ne bi zapalio.

,,Ficus for Congress“ satira Majkla Mura ovde je institucionalna kadrovska strategija. Fikus nije ušao u Kongres Sjedinjenih Država dok je u zadebiljenoj Srbiji svuda uspeo takav polit-hortikulturni poduhvat. Opraštajmo zato bližnjima kad usled mnogih poniženja nađu iracionalne razloge za opštu propast u kojoj smo.

Naravno da moj kumašin nije u pravu da će zla Zagorka umreti nevina. Ogromna doza ,,defloracije“ je u njenom kriminalno lošem obavljanju posla za koji je plaćaju prevareni, nasamareni poreski obveznici.

Što se ,,one“ nevinosti tiče, tek za nju ne treba brinuti!

Najviše francusko nacionalno odlikovanje dobija Zagorka Dolovac sada aristokrata d’Dolovac. Moćna država Francuska Zagorku ukrašava 2019. godine Legijom časti u rangu viteza. Pre uvođenja holivudskog hepienda su bajke imale srećan kraj… Naš francuski plemić d’Dolovac će sigurno naći princezu koja žudno čeka da se njen vitez, dominantni aristokrata pojavi na belom konju i da će par srećno živeti na vitezovom feudu.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare