Najčešće ženske laži u vezi sa seksom

Izvor:

Većina žena ponekad partnerima govori male “bele” laži.

Nije to ništa zlonamerno, već samo ne žele nekoga da povrede ili ostave pogrešan utisak.

Ovo su najčešće ženske laži u vezi sa seksom:

1. Glumljenje orgazma

Preko 95 odsto žena priznaje da su odglumile orgazam, a čak 60 odsto kažu kako to čine redovno. Kao glavni razlog navode to što vide da ga neće moći postići, ne žele da povrede osećaje muškarca i žele da skrate trajanje seksa. Čak 80 odsto žena kaže da sam orgazam nije potvrda dobrog ili lošeg seksa, odnosno jesu li uživale.

2. Stvaran broj partnera

Iako je ovo samo po sebi glupa tema koja zapravo nema smisla, ako ipak dođe do tog pitanja – teško se može očekivati da će većina žena reći stvarnu brojku. Razlog uopšte ne mora biti konkretan broj partnera, već društvena percepcija toga koliko se smatra prihvatljivo, hoće li to izazvati dodatna pitanja i slično. Ako ne želite lda slušate takve laži, ne postavljajte takva pitanja.

3. Samozadovoljavanje

Ženama je često neprijatno da priznaju da kako se samozadovoljavaju, dok se kod muškaraca takva aktivnost smatra sasvim prirodnom i normalnom. Studije otkrivaju da to 60 odsto žena radi redovno, 30 povremeno, a 10 odsto nikako. Razlog laganja? Ne žele da ispadnu pohotne, da partner ne pomisli da im nije dovoljan i slično.

4. Problemi u seksu

Predrasuda je da su muškarci ti koji pričaju o detaljima seksa sa svojim drugovima, dok žene ćute kao zalivene. Oko 60 odsto žena kaže da će pohvaliti ljubavničke veštine svog partnera, a čini se da su najdraža tema ženskog društva problemi u seksu. Naime, o njima se s bliskim prijateljicama konsultuje preko 80 odsto žena, ali o tome neće pričati patneru.

5. Zamišljanje drugog

Ako je žena ikad rekla da za vreme seksa nikad ne zamišlja nikog drugog nego svog partnera, lagala je isto kao i muškarac u toj situaciji. Objašnjenje? Žene fantaziraju isto kao i muškarci, a to ne mora apsolutno ništa značiti za odnos ili uživanje u seksu.

6. Njegova veličina

O zadovoljstvu veličinom polnog organa svog partnera žene govore najčešće jer misle da to muškarci žele da čuju. Ne mora nužno značiti da ni jedna to ne misli, ali činjenica je da su muškarci ti koji znatno više pažnje obraćaju na dužinu penisa, dok je ženama bitniji libido partnera, nesebičnost u seksu, kreativnost, preuzimanje inicijative…

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare