Poza 77 zaludela parove širom sveta

Poza 77 zaludela parove širom sveta

To mogu biti mirisne sveće i aromatično ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludela parove širom sveta

Seksualnost je često ključni deo odnosa, a ponekad se itekako zanemaruje. Kad se taj plamen ugasi, neretko se i ostale stvari počnu raspadati. Dodajte dašak svežine u vaš odnos. To mogu biti mirisne sveće i aromatično ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludela parove širom sveta.

Poza 77 zaludela parove širom sveta
Pixabay

Poza 77 ne zahteva nikakve posebne akrobacije ni veštine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu.

Jednostavno i fantastično

Radi se o položaju vrlo sličnom položaju “kašike”, a naziv je dobio prema tome kako se tela partnera zajednički savijaju u bočnom položaju.

Oba partnera moraju leći na bok i gledati u istom smeru, a da on bude iza nje. Zatim žena treba prebaciti obe noge preko muškarčeve gornje noge i približiti mu se guzom.

Poza 77 zaludela parove širom sveta
Pixabay

Nakon toga bi se oboje trebali savinuti u struku pod uglom od 45 stepeni, ali bi im noge trebalo da ostanu zapetljane. Ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-tačke, pa bi žene u njemu trebalo da uživaju. Možda zvuči malo komplikovano, ali kad jednom probate videćete kako je zapravo jednostavno i eksplozivno.

Takođe, muškarac bi slobodnom rukom trebao dodatno stimulisati klitoris, ali i dirati vas po bradavicama i ljubiti po vratu. Žene koje su isprobale ovu pozu, kažu da su orgazmi (čak i oni višestruki) zagarantovani.

Poza 77 zaludela parove širom sveta
Pixabay

Nemojte zaboraviti na predigru

Ključ za postizanje i ‘samo’ jednog orgazma je predigra. Morate biti u ‘elementu’ i morate se napaliti. Zato je predigra idealna. I zato se nemojte odmah baciti na penetraciju, već uzmite vremena i poigrajte se s partnerom. Ljubljenje, maženje, oralni seks.

Čak i ako ne doživite višestruke orgazme, i onaj jedan će biti vredan i intenzivan.

Poza 77 zaludela parove širom sveta
Pixabay

Želite li postići višestruke orgazme, nastavite stimulirati osetljiva područja samo 30 sekundi nakon prvog orgazma. Dopustite partneru da vam dodiruje druge delove tela.

Poza 77 zaludela parove širom sveta
Pixabay

Tako ćete zadržati seksualnu energiju i samim time povećati mogućnost za još jedan vrhunac. I to kakav.

Novosti online

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare