Recept za češći seks: Kada bi se muškarci držali ovih stvari, žene bi uvek bile raspoložene za seks

Recept za češći seks: Kada bi se muškarci držali nekih stvari, žene bi uvek bile raspoložene za seks

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka, jer bi njihove žene gotovo uvek bile raspoložene za seks, kaže američka spisateljica Holi Riordan.

Nabrojala je 12 stvari kojih bi momci trebalo da se drže kako bi njihove partnerke češće poželele da budu intimne sa njima:

Flertujte s njom
I radite to pomalo tokom celog dana, umesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno ceo dan, počevši od nestašne jutarnje poruke pa do poljupca u vrat posle napornog dana. Izgradite seksualnu napetost.

Angažujte se oko predigre
Umesto da je odmah hvatate za intimne delove, poljubite je nežno u usta pa nastavite da je ljubite dugo i senzualno. Videćete kako će brzo postati zainteresovana za vođenje ljubavi.

Govorite joj slatke stvari
Umesto da joj stalno stimulirate telo, stimulirajte njen um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli – sa svoje tačke gledišta. Otkrijte joj šta ste pomislili kada ste joj prvi put videli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

Stavite svoj najbolji parfem
Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrejale pa se koncentrišite i na njina druga čula – naročito miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

Budite romantični
Budite kliše. Kupite joj tu i tamo bombonjeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke… Slobodno kopirajte scene koje ste videli u romantičnim komedijama. Biće joj drago i misliće kako je to jako slatko.

Zavodite je kao prvog dana
Ne dopustite da strast među vama izbledi. Život je previše kratak da biste živeli bez strasnih zagrljaja.

Dirajte prava mesta
Njen vrat, ramena, grudi… Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna. Istražite njeno telo i zapamtite koji delovi su najosetljiviji.

Angažujte se oko kućnih poslova
Iznesite smeće, operite sudove, složite osušen veš… Iznenadite je tako da kada dođe kući – jednostavno bude srećna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke.

Pobrinite se da se oseća lepo
Neka se uviek osjeća posebno, kao da je najlepša i najseksepilnija žena na svetu. Nije dobro dopustiti da stvori utisak kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerka.

Izmasirajte je ponekad
Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nežno, i gledajte kako se opušta.

Potrudite se malo više
Nosite čistu odeću. Obucite farmerke koje vam dobro stoje, u kojima vam guza izgleda seksi, i znate da ona to vidi. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve – tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne biste i vi.

Budite džentlmen
Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.

Vesti online, 24sata.hr

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar