Baba Vanga predvidela da će Tramp oboleti, VRATIĆE SE KOMUNIZAM…

Baba Vanga predvidela da će Tramp oboleti, VRATIĆE SE KOMUNIZAM…

Korona će biti svuda oko nas, rečenica je koju je navodno izrekla poznata bugarska proročica Baba Vanga neposredno pre svoje smrti 1996. Koronavirus nedavno je dijagnostikovan američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Prema predviđanju ove slepe proročice, Trampu će ova godina biti užasna i to zbog „misteriozne bolesti zbog koje će oboleti i zbog nje ostati bez sluha“. Ne samo da mu je najavila da će ostati gluv, oboleće od tumora na mozgu i patiti od velikih mučnina.

Proročica je objasnila da će 2020. u Europi biti obeležena „invazijom ekstremista“ koji će se boriti hemijskim oružjem i da će se celi kontinent susresti s financijskim problemima.

Baba Vanga predvidela da će Tramp oboleti, VRATIĆE SE KOMUNIZAM...
Za hitne porudžbine pozovite +381 61 60 44 001

Osim toga, najavila je i niz potresa širom Zemlje, ali nije precizirala tačno gde.

Slepa proročica Baba Vanga, predvidela je uspon ISIL-a, veliki cunami 2004., Brexit… Iako je umrla 1996. u 85. godini, proročanstva je dala i za nadolazeću 2020. godinu.

Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangeliyja Pandeva Dimitrova na području Severne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. I dok mnogi misle kako su njena predviđanja najobičnija glupost, njeni fanovi tvrde kako je ona predvidela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Tramp, ali i prirodne katastrofe koje su obeležile 20. i 21. vek.

Smak sveta 5079. godine 

Za nešto dalju budućnost predvidela je „Zlatno doba“ od 2025. do 2028. godine upravo zbog „novog oblika energije“ kojeg bismo trebali u nadolazećoj godini pronaći na Veneri.

Od 2033. do 2045. će se otopiti polovi, a nivo mora će se podići. U međuvremenu će ekstremisti zavladati Europom. Kloniranje će postati u daljoj budućnosti najdelotvorniji lek. Amerika će napasti Rim s oružjem koje će navodno zamrzavati protivnika.

Između 2072. i 2086. će se vratiti komunizam.

Do kraja sveta, što će se prema Baba Vanginom predviđanju dogoditi 5079. godine će ljudska rasa uspeti shvatiti kako funkcioniše putovanje kroz vreme, otkriće „tajne meseca“, civilizacija će se kasnije potpuno uništiti i ljudi će živeti kao zveri dok ne nastane nova religija. Negde oko 44. veka ćemo se prilagoditi vanzemaljcima, postati besmrtni i pričati s Bogom.

VESTI ONLINE, 24sata.hr

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare