Dačić se izdrao na SNS ministarku Jadranku Joksimović: UĆUTI VIŠE! (VIDEO)

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Logo

Po svemu sudeći i Ivica Dačić predoseća da dolazi kraj Aleksandru Vučiću, te se lagano, kao predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, priprema da preuzme ulogu vršioca dužnosti predsednika Republike Srbije, što je pre nekoliko meseci predložio, tokom boravka u Moskvi, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sastanka Ivice Dačića sa predstavnicima civilnog društva, kome je prisustvovala i Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije. Dačić, za koga je poznato da je iskusan i staložen političar, koji može dosta toga da prećuti, i da ga je baš teško iznervirati, ovoga puta je u svom govoru burno reagovao na ponašanje predstavnika civilnog sektora, kao i na stalne upadice ministarke Joksimović tokom njegovog izlaganja.

U jednom trenutku se Dačić, narodski rečeno, izdrao na ministarku: “Ućiti bre više Jadranka!”, i time pokazao, svesno ili nesvesno, da mu je dosta više ponižavanja Aleksandra Vučića i SNS kadrova i da je spreman da stane na čelo države.

Lider Oslobođenja Mlađan Đorđević pozdravio je gest Ivice Dačića i na Tviteru napisao:

“Brale Ivice moj vd predsedniče, tako i treba da se zna ko je muško i ko će biti u vlasti kada izdajnik Vučić i njegova SRPSKA NARKO STRANKA budu smenjeni.
Poništi taj referendum ionako ga neće biti kao ni izbora.
Plan iz Moskve ubrzanim tempom.”, poručio je Đorđević Dačiću.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare