Kebara optužio Đorđevića da sprema ubistvo Aleksandra Vučića!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Po ugledu na Savez komunista Jugoslavije, koji je imao svoju partijsku škou u Kumrovcu, i Srpska napredna stranka je osnovala Akademiju mladih lidera SNS.

Komunisti su u Komrovcu odgojili generacije kadrova koji su prednjačili po poltronizmu, karijerizmu i navodno ideološkoj zaslepljenosti, a u stvari spremnosti da gaze sve pred sobom kako bi se dokopali bolje pozicije u partiji i u društvu. Uspešno su uspeli da upropaste i ono  dobro što su predratni i ratni komunisti uradili, da razbiju Jugoslaviju i da bez imalo stida, preko noći, pređu ili u velike nacionaliste i vernike, ili u zagrižene borce za ljudska prava, evropske vrednosti i demokratiju. Očigledan primer jednog od mnogih kadrova koje je Kumrovec iznedrio je ministarka Gordana Čomić.

Gordana Čomić: Od Tita i Đinđića, preko Čanka, do četnika Vučića, Foto: Printscreen

Akademija lidera SNS ni po čemu ne zaostaje u stvaranju sličnih kadrova, kojima, sem lične koristi, ništa nije vredno i sveto. Komunisti su imali Tita, mladi naprednjaci u Vučiću vide onoga koji im može pružiti sve ono što ne bi mogli da imaju, novac, karijeru, uspeh i polni organ istog ili suprotnog pola, u zavisnosti šta ko voli. Razlika je samo što su komunisti za svoju partijsku školu gledali da uzmu inteligentne članove, dok u Vučićevoj akademiji teško da će se naći neko ko se po IQ razlikuje od kokoške. Bar se meni tako čini, prateći kako se ponašaju i šta rade.

Teško da bi iole pametan čovek, sa mrvicom časti i dostojanstva, mogao sebi da dozvoli takvu sramotu, kakvu sebi dozvoljavaju naprednjački mladi lideri. Sem onog najgoreg podlog lukavstva, alavosti, bezočnosti, utreniranosti na bespogovornu poslušnost, laž i prevaru, i neopisivom nezainteresovanošću za dobro naroda i Srbije, kod njih se ni jedna druga ljudska osobina ne može pronaći.

Jedan od takvih lidera je mlađani Luka Kebara, narodni poslanih u Skupštini Srbije.

Da pomenem da je zanimljivo da je jedan od predavača na Akademiji mladih lidera SNS bio, a možda je i još uvek, drugosrbijanska ikona, veliki demokrata, veliki mudrac i borac za evropske vrednosti, komunistički potomak Žarko Korać. Pretpostavljam da je i Korać, obzirom na razliku između njegovih ljudskih vrednosti i uspeha u karijeri, bio jedan od polaznika škole u Kumrovcu.

Žarko Korać, jedan od zaslužnih za Kebare i slične, Foto: Printscreen HRT

No, vratimo se na tužnog Kebaru.

Ovih dana je Kebara na Tviteru optužio predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića da sprema ubistvo Aleksandra Vučića.

Naime, Đorđević je sa svojim prijateljima iz Oslobođenja, posle sečenja badnjaka na Badnje jutro, svratio kod jednog od svojih jataka na doručak i da se malo okrepe. Povodom velikog praznika, prijatelji su malo uz harmoniku i zapevali. Jedna od pesama je bila poznata rodoljubiva pesma “Istruli mi dunja u fioci”, s tim što se umesto poslednjeg stiha “sva se vojska na Hitlera sprema”, pevalo “Srbija se na Vučića sprema”.

Iako je Đorđević sigurno najveći protivnik Aleksandra Vučića i njegovog režima, iako s pravom tvrdi ono što je svima jasno ali ne smeju  zbog stranaca da priznaju, da se Vučić ne može pobediti na izborima koje sam organizuje, već samo pobunom naroda i nenasilnom građanskom neposlušnošću, stih “Srbja se na Vučića sprema” izazvao je pravu pometnju u glavi mladog Kebare. Džabe što je Đorđević bezbroj puta u svojim izjavama ponavljao da pobuna mora biti nenasilna, kako bi svi kriminalci Vučićevog režima, na čelu sa svojim vođem, mogli da imaju pravedno suđenje, strah ili nešto drugo, nateralo je Kebaru za zakuka na Tviteru.

Mlađan Đorđević, koji inače tvrdi da je veliki vernik, otvoreno poziva na nasilje i ubistvo predsednika Vučića!

Sa grupom sledbenika i to baš na Badnji dan, “vernik” Mlađan, peva pesmu gde se nedvosmisleno priziva krvav scenario!

Ovo je zaista zastrašujuće!!!“, zavapio je Kebara.

Đorđević je na ovu uspaničenu Kebarinu objavu odgovorio videom u kome Kebarin mecena, radikal Aleksandar Vučić, razdragano peva drugu rodoljubivu pesmu “Spremte se, spremte četnici”. U videu se vide i kadrovi sa fotografijama Radovana Karadžića i Ratka Mladića, koji su podsetili na vreme kad se Vučić predstavljao kao patriota i kad su mu Ratko i Radovan bili miliji od Edija Rame i Mila Đukanovića.

Nadamo se da je ovim videom, to jest pokazivanjem Kebari da pevanje četničkih pesama ne mora nikog ga plaši, Đorđević uspeo da umiri uspaničenog Kebaru, koji će, u svakom slučaju, dobiti nagradu za svoju lojalnost i budnost na Tviteru. Pa zato je i postao narodni poslanik, da budno motri na neprijatelja.

M. Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar