Kralj dupeuvlakača Bakarec: Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego BILO KOJA ŽENA U ISTORIJI SRBIJE!

Kralj dupeuvlakača Bakarec: Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego BILO KOJA ŽENA U ISTORIJI SRBIJE!

Poznato je da politička scena u Srbiji obiluje poltronima i ljigavim, beskarakternim spodobama, koji uspeh i novac pokušavaju da steknu svakodnevnim uvlačenjem u dupe šefovima svojih stranaka ili drugim dupeuvlakačima, koji su lestvicu iznad njih, u stranačkoj ili državnoj hijerarhiji.

Bezbroj je takvih primera, nema potrebe navoditi ih, i sve do danas je bilo teško izdvojiti nekog od njih i proglasiti ga za vrhovnog smrada ili mu dodeliti titulu kralja dupeuvlakača. Međutim, danas je poslanik SNS Nebojša Bakarec svojim tekstom u Informeru zasenio sve, i po mišljenju velikana uvlačenja u analni otvor čuvene Marijane Ristipičković i profesorke Mare Atlazguzanović, Bakarec je zaslužio da bude krunisan i proglašen za kralja dupeuvlakača.

Naime, veseli Nebojša je u svom tekstu u Informeru, u kome se dopisivao sa Bojanom Pajtićem, na sebi vrlo svojstven šupalj, ogavan i jadan način pominjao vladiku Grigorija, Mariniku Tepić i redom koga se setio i za koga je mislio da će mu doneti neki poenčić, i da će se još koji milimetar uvući u dupe vladaocima Srbije. Sve to ne bi bilo vredno pomena da se veselniku Nebojši, tokom veličanja lika i dela Brnabić Ane, nije otela misao dostojna i samog Marka Đurića, poznatijeg kao “Aco Srbine”:

– “Za ove četiri godine na čelu Vlade Srbije, Ana Brnabić je pokazala da je sposobna, dorasla, dostojna, vredna, pristojna, skromna i uravnotežena osoba. Pokazalo se da nije „fikus“, već LIČNOST čvrstog karaktera. Pored toga što nikada nije krila svoje opredeljenje, nije ga ni isticala.” piše veseli Neša.

I onda je usledila rečenica koja je izazvala lavinu orgazama u Srpskoj naprednoj stranci, a i šire:

Pročitajte još  Udruženje radnika na internetu: Odbili smo predlog Vlade o načinu oporezivanja

“Sve u svemu, Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego bilo koja žena u istoriji Srbije – svojim jakim karakterom, pristojnim i nenametljivim ponašanjem i pozitivnom ličnošću.”

Može li bilo ko šta da doda posle oakve izjave? Da je ponovimo još jednom:

“…Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego bilo koja žena u istoriji Srbije…”

Prosto mi dođe da nalupam šamarčine mom pokojnom profesoru istorije. Lepo mi je Nebojša Baki u jednoj rečenici objasnio sve i otvorio oči.

Na kraju je Neša onako majstorski uspeo da zavuče pohvalu predsedniku Vučiću i zaključio:

– “Upravo je ona kao Vučićevo otkrovenje, doprinela poboljšanju sveukupnih odnosa u našem društvu, toleranciji i razumevanju.”

Tako je Nebojša Bakarec, koji je zajedno sa Nenadom Popovićem, Andrejom Mladenovićem, Milošem Jovanovićem i mnogim drugim našim usrećiteljima završio čuvenu Akademiju za ljigavštinu i menadžment – Demokratska stranka Srbije, uspeo da opere sve svoje mladalačke hirove kao što su njegova izjava da su “Vučić i Nikolić odlučili da ispune ono zbog čega su ih Vašington i Brisel i stvorili – da izdaju Kosovo i Metohiju, a da Srbija bez problema proguta izdaju – kao svoj spas” ili slikanje kako drži knjigu Predraga Popovića “Moralni portret Aleksandra Vučića – politička fukara”.

Kralj dupeuvlakača Bakarec: Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego BILO KOJA ŽENA U ISTORIJI SRBIJE!
FOTO: Privatna arhiva

O datumu i vremenu kada će se obaviti ceremonija krunisanja Neše veselog Bakareca, obavestićemo vas naknadno, čim Lazanski uzmogne da doleti iz Moskve. Jebeš krunisanje bez njegove ekselencije Miroslava.

Miša Milovanović

Foto: Printscreen, Pixabay, Sputnjik

IZDVOJENO ZA VAS
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Yandex taxi
2 godine pre

El diablo

Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
2 godine pre

Застрашујуће, шокинг индид! Људи моји, тај Бакарец је научно чудо!!! Он је реверзибилни фецес (говно) и враћа се у пркно из ког је избачен 🙁 🙂 Похвала редакцији и за илустрацију одличног текста.