SNS portal objavio: Vučić je BRUKA i SRAMOTA za srpski narod, on je bruka za Srbina bilo gde da živi

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Pokušavajući da opravdaju rasističke ispade dežurnog naprednjačkog strašila Dragoslava Bokana o Mariniki Tepić i njenoj nacionalnosti, portali bliski i plaćeni od Srpske napredne stranke, malo su, u svojoj želji da se dodvore gospodaru, po ko zna koji put ispali tupavi, nemaštoviti i beskorisni, i naneli Aleksandru Vučiću više štete nego koristi.

Postavljajući na portalu snimak gostovanja predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića na televiziji N1 od pre nekoliko meseci, čitaoci portala Srbija Danas su imali priliku da čuju istinu koju na režimskim medijima ne mogu ni čuti ni videti.

Tako su čitaoci portala čuli od Đorđevića da “Aleksandar Vučić kupuje opstanak na vlasti davanjem onoga što nije njegovo, što nije doneo iz Čipuljića, ono što nema u Jajincima, odnosno – daje naše”.

On je bruka i sramota za srpski narod, on je bruka za Srbina bilo gde da živi, da li u Republici Srpskoj, da li u Crnoj Gori, a ne predsednik svih Srba“, odgovorio je Đorđević na pitanje novinarke o proglašavanju Vučića za predsednika svih Srba od strane njegovih poltrona.

On može da bude samo predsednik mafijaške organizacije ili kriminalne organizovane grupe zvana Srpska napredna stranka i ništa više od toga. Kakav je on predsednik svih Srba“, zgrozio se Đorđević na kraju.

Ostaje pitanje da li su urednici portala Srbija Danas toliko glupi pa su dozvolili da se istina probije i na njihovom portalu, ili je ovo sve s namerom odrađeno kako bi uskoro, posle pada Aleksandra Vučića, mogli oslobodiocima da kažu “eto, mi smo između redova radili za vas”.

U svakom slučaju, i do naprednjaka je doprlo da je “Aleksandar Vučić bruka i sramota za srpski narod”.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ilija
ilija
8 meseci pre

Od čega da se N1 ogradi? Od istine.