Tuča Crnogorki u prodavnici: “Muž je NE JEBE, ima ljubavnicu”; “Što je ne jebeš?” (VIDEO)

Tuča Crnogorki u prodavnici: “Muž je NE JEBE, ima ljubavnicu” (VIDEO)

Svoje nevaspitanje i vulgarnost pokazalo je nekoliko žena u jednoj prodavnici u Crnoj Gori kada je iz čista mira uspelo da se posvađa, pa i gađa tetrapakom punim mleka.

Na snimku koji se proširio društvenim mrežama vidi se kako nekoliko žena stoji u redu u prodavnici i kako čarka počinje. Jedna žena dobacivala je drugoj da je “prljava osoba”, dok joj je ova poručivala da se odmakne od nje i stavi masku. piše Telegraf.rs.

Kada je prva žena nastavila da dobacuje, druga je zagrabila tetrapak sa mlekom i zavitlala u njenom pravcu. Mleko se prosulo po ženi koja je stajala u sredini i koja je istog momenta postala deo svađe.

Muškarci su stali između njih u pokušaju da ih razdvoje, ali ni oni nisu ostali uskraćeni za prostakluke. Da li su vulgarnije bile one mizogine, koje je jedna žena dobacivala drugoj, ili one koje je uputila starijem muškarcu koji je pokušao da smiri situaciju, prosudite sami.

Da ne trošimo reči, najbolje je da sami pogledate i poslušate:

– Primitivna si – jedino je čime joj je uzvratio on.

Gde i kada je ovaj snimak nastao, ne zna se. Jedino što je sigurno je da su posledice ovog okrašaja ostale da čiste ni krive, ni dužne radnice trgovine.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare