Zavetnici još slave izborni rezultat: Pijanu Micu u mercedesu nahvatala policija

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Društvene mreže

Prošlo je više od tri meseca od kako su izbori završeni i od kako su Zavetnici uspeli da pređu cenzus i dokopaju se poslaničkih plata i skupštinskog restorana.

Upućeni u aktivnosti Zavetnika tvrde da od dana objavljivanja izbornih rezultata, slavlje među ovom srećnom družinom ne prestaje.

Kažu upućeni, da budući  zavetni poslanici ne izlaze iz noćnih klubova, barova, fensi restorana, a i možete ih sresti i po ekskluzivnim, polutajnim žurkama, u organizaciji stranih ambasada. Obilato se toči i konzumira sve i svašta, važno je da je samo kvalitetno i skupo, jer kako kaže jedan od njih: “I nas je bog Vučić pogledao”.

Čuju se i neprovereni, ali sigurni smo netačni i zlobni komentari, da u veselju prednjači njihova zaslužna predsednica Mica Zavetnica.

Međutim, sinoć je policija, po pisanju Kurira, na Voždovcu u Bulevaru oslobođenja nahvatala Micu kako pijana vozi automobil marke “mercedes B200. Na licu mesta je urađen alko-test, koji je pokazao da je imala 0,60 promila alkohola u organizmu. Policija je Micu isključila iz saobraćaja.

Neki od prisutnih građana tvrde da se Mica jako bunila i po malo pretila i pozivala se na predsednika Vučića.

Drugi pak tvrde da Mica nije bila ni malo bahata, naprotiv, Mica je monaški smerno, kako i dolikuje Srpkinji, Vučićevoj patriotkinji i Porfirijevoj pravoslavki, molila policajce da imaju razumevanja za nju i da je ne isključuju iz saobraćaja:

– “Pa vi mislite da ja pijem što volim i iz obesti? Mislite da pijem od sreće što ću četiri godine da ne radim ništa, prodajem maglu i živim na narodnoj grbači? Pa ja gospodo policajci pijem od muke i tuge. Evo duša me boli zbog rata u Ukrajini, srce mi se cepa za izdatim raspetim Kosovom i stradalnim srpskim narodom a noćima ne spavam, ne zbog lagodnog života, nekakvih stimulansa i alkohola, nego od patnje što Porfirije dade sve srpsko što smo imali u Makedoniji. Eto zato pijem, gospodo policajci”, jadala se Mica policiji.

I taman kad su ganuti policajci, sa suzama u očima, hteli da progledaju kroz prste i puste Micu, ona, po svedočenju prisutnih građana, prsnu u smeh:

– “Hehehe, šta ste se primili bre, zajebavam se. Ja sam bre narodna poslanica za koji dan, a možda i ministarka, Pišite i radite šta hoćete, sve ću uskoro da vas posmenjujem!”, završila je razgovor sa zbunjenim policajcima Mica, i zaustavljajući prvi taksi nastavila dalje u noć, u nove pohode i nove avanture.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare