Aleksić: Koja je uloga Mirka Škera iz BIA u aferi „Jovanjica“?

Aleksić: Koja je uloga Mirka Škera iz BIA u aferi „Jovanjica“?

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić na konferenciji za novinare postavio je pitanja državnom vrhu Srbije i nadležnim institucijama da li će se utvrditi uloga Mirka Škera u aferi “Jovanjica”, koji je u trenutku hapšenja Predraga Koluvije bio načelnik centra Bezbednosno-informativne agencije (BIA) za Grad Beograd.

Škero je, prema rečima Aleksića, učestvovao i na kolegijumu koji su održali Aleksandar Vučić i direktor BIA, u sedištu te institucije, kada je objavljen rat mafiji.

„Možda su najpre trebali da krenu od kolegijuma BIA i onih koji su tu prisustvovali. Jedan od ljudi koji se dovodi u vezu sa Jovanjicom, i postavlja se pitanje šta je njegova uloga, jeste Mirko Škero“, rekao je Aleksić.

On je upitao da li je, kada se dogodilo hapšenje na autoputu, Predrag Koluvija između ostalih pisao poruke i zvao upravo Škera.

„Da li se pozivao na njega i šta je uloga Mirka Škera“, pita Aleksić.

Aleksić dodaje da uhapšeni pripadnici BIA, koji su se našli na imanju prilikom upada policije, tvrde da ih je na imanje poslao upravo Škero, kao njihov nadređeni.

„Da li je tačno da je on bio jedan od glavnih logističara Predraga Koluvije u vezi sa proizvodnjom marihuane na imanju Jovanjica“, pitao je takođe Aleksić na konferenciji za novinare.

N1

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare