Boban Stojanović i Dušan Lj. Milenković predavači na tribini Oslobođenja: (LAŽNA) OPOZICIJA i (LAŽNI) IZBORI

Izvor:
Politički.rs

U petak, 19. novembra, u 19.00 u prostorijama pokreta Oslobođenje, politikolog Boban Stojanović i politički konsultant Dušan Lj. Milenković, održaće tribinu pod nazivom “(LAŽNA) OPOZICIJA i (LAŽNI) IZBORI”

Pokret Oslobođenje, u okviru serije tribina “Razgobor s narodom”, u petak, 19. novembra u 19.00 časova, u prostorijama pokreta Oslobođenje na adresi Takovska 23, organizuje predavanje politikologa Bobana Stojanovića i političkog konsultanta Dušana Lj. Milenkovića pod nazivom “(LAŽNA) OPOZICIJA i (LAŽNI) IZBORI”

Generalni sekretar Oslobođenja Nikola Kosović podsetio je da je ovaj pokret jedini politički subjekt u Srbiji koji se protivi izlasku na izbore.

„Mi smatramo da mafija nikada neće organizovati izbore koje može da izgubi. Izlazak na tu unapred nameštenu i organizovanu pljačku glasova samo će značiti davanje legitimiteta celom procesu i jednom nedemokratskom, kriminalnom i izdajničkom režimu“, kaže Kosović.

On dodaje kako će na tribini građani moći da čuju različita mišljenja o izborima, bojkotu i stanju u opoziciji.

„Drago mi je što prostorije našeg pokreta postaju poznate kao jedno od poslednjih mesta slobodne debate i kritičke misli u Beogradu“, navodi generalni sekretar pokreta Oslobođenje.

Zbog epidemioloških mera broj mesta je ograničen, pa je potrebno poslati prijavu za prisustvo na mejl pokreta Oslobođenje office@pokretoslobodjenje.rs.

Direktan prenos tribine biće realizovan na Jutjub kanalu srbin.info, kao i na fejsbuk stranici pokreta Oslobođenje.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar