Brnabić: Jedina stvar koja može da stane na put napretku Srbije jeste to da Vučić nije među nama, samo ako on ne postoji

BEOGRAD (Beta) – Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, “jedina stvar” koja nju brine.

“Jedina stvar koja može da nas zaustavi, jedina stvar koja može da stane na put napretku Srbije jeste to da Vučić nije među nama – da se ne bavi politikom, da više ne pomaže Srbiji. A znajući Vučića, to je samo ako on ne postoji”, kazala je Brnabić za TV Pink.

Komentarišući izjavu profesora Pravnog fakulteta i lidera novoosnovanog pokreta “Crno na belo” Vladimira Vuletića, Brnabić je kazala da ga ne može “ozbiljno da shvati”, ali da je “povezan sa mafijaškom grupom Belivuka”, kojih se ona plaši.

“On me ne brine, već povezanost sa mafijaškim grupama i klanovima. Ako neko kaže Vučiću da će završiti u ćevapima, meni je ta poruka više nego jasna”, rekla je premijerka.

Vuletić je u video-obraćanju poručio Vučiću, izmedju ostalog, da će njegov pokret vratiti “pravnu državu”, procesuirati ga i naveo da će ga “vratiti tamo gde i pripada, u ćevabdžinice”. “Tu ste najbolji”, naveo je Vuletić.

Brnabić je rekla da je Vučiću na društvenim mrežama “metkom od devet milimetara” pretio i Petar Gvozdenović, koji je u bekstvu zbog prodaje droge, a “ozbiljan je kriminalac”.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare