Čankov Kostreš i Obradović odbili Đorđevićev poziv na dogovor o NAPADANJU Vučića i lažne opozicije

Izvor:

“Mi smo jednako opozicija svim rusofilima, nacionalistima i centralistima što znači podjednako i Aleksandru Vučiću i Mlađi Đorđeviću. Njihovi stavovi i viđenje politike prema Kosovu, odnos prema srpskom svetu i potreba saradnje sa Rusijom nasuprot evroatlantskim integracijama su mnogo bliži jedni sa drugima nego stavovima Lige socijaldemokrata Vojvodine. I zato je poziv lidera Oslobođenja Mlađana Đorđevića na dogovor o napadanju Vučića, lažne opozicije i stranih pomagača besmislen, jer se tu ne radi o ideji da se kreira nova politika koja će biti alternativa postojećoj, nego da se sruši naprednjački režim i na njegovo mesto dođu drugi koji će sprovoditi istu tu politiku”, kaže za Danas Bojan Kostreš , zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine .

Đorđević je, dpodseća Danas, tokom vikenda pozvao “istinsku” opoziciju na dogovor o napadanju režima Aleksandra Vučića, njegove lažne opozicije i stranih pomagača, navodeći da “političke opcije bliske Vučiću, poput Boška Obradovića, ili Ne davimo Beograd, gotovo u tempiranim vremenskim intervalima daju slične izjave da se u opoziciji moraju dogovoriti da jedni druge ne napadaju”. Naveo je da zbog lažnih opozicionara, kojima su apetiti veći od poštenja, poziva sve koji zaista žele da sruše izdajnički i kriminalni režim, da se pridruže u inicijativi donošenja dogovora o napadanju. Po njegovom mišljenju svako ko pristane na dogovore o izbornim uslovima sa Vučićem, prodao je Srbiju i dušu.

Reagujući na Đorđevićeve prozivke Boško Obradović , lider Dveri kaže za Danas da ne želi komentariše ono što radi i govori gospodin Đorđević, jer se on ne bavi politikom. “Ali mu želim svaki uspeh u oslobođenju Srbije od ove vlasti na nepolitički način”, poručuje Obradović.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare