Dačić: Izbori što pre, jer život treba što pre da se vrati u normalu

Dačić: Izbori što pre, jer život treba što pre da se vrati u normalu

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je neshvatljivo da se predlaže da izbori budu pomereni na jesen.

“U ovoj zemlji postoji Ustav, zakoni i kada će biti održani izbori zavisi od ukidanja vanrednog stanja”, rekao je Dačić i istakao da svako ko politizuje ovu krizu sa koronavirusom treba da se pokaže na izborima.

Dačić je dodao da, što se tiče njega, izbori treba da budu održani što pre, jer i život treba što pre da se vrati u normalu, prenosi N1.

Dačić: Izbori što pre, jer život treba što pre da se vrati u normalu
Printscreen

Prema njegovim rečima, Srbija postigla “izvanredne rezultate” kao država, društvo i sistem u borbi protiv najtežih posledica epidemije koronavirusa.

“Pokazali smo da umemo da upravljamo krizom, da sistem funkcioniše kada je najteže, a uz to da imamo i dobre ekonomske rezultate”, rekao je Dačić.

Govoreći o dozvoli kretanja za građane koji žive u graničnim područjima, Dačić je rekao da je takav dogovor postignut sa Mađarskom i da je Srbija spremna da takav dogovor bude postignut i sa drugim zemljama, kao da očekuje sledeće sedmice sporazum sa Bugraskom.

RTS, Fonet

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare