Đorđević: Aleksandre Vučiću, istekla su 72 sata!

ĐORĐEVIĆ: ISTEKLA SU 72 SATA, VUČIĆ KRIJE ODGOVORE

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević podsetio je danas javnost da je Aleksandar Vučić u sredu u podne održao sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, nakon kojeg je izjavio da će građani „o zaključcima biti obavešteni u naredna 72 sata“.

„Taj rok je prošao. Istekla su 72 sata, ulazimo u četvrti dan, a Vučić i njegovi saučesnici i dalje kriju odgovore na pitanja: šta se dešava sa energetikom na Kosovu i Metohiji? Zašto je ovaj strateški sistem predat Albancima? Ko će snabdevati srpska domaćinstva strujom? Šta Srbi na Kosmetu uopšte mogu da očekuju, da li će prištinsko preduzeće retroaktivno naplaćivati i seći im struju i na taj način vršiti novi pritisak na srpsku zajednicu?“ upitao je Đorđević.

On je objasnio da je očigledno da se sastanak ticao predaje energetskog sistema prištinskoj kompaniji, budući da su delegaciju koja je primila Srbe sa Kosova, pored Vučića, činili i ministarka energetike Zorana Mihajlović, kao i direktori javnih preduzeća Elektroprivreda Srbije i Elektromreža Srbije.

„Sastanak u sredu je održan iza zatvorenih vrata i mi kao javnost evo četiri dana kasnije još uvek nismo čuli te famozne najavljene zaključke. Ili je Aleksandar Vučić toliko nesposoban da ne ume da poštuje rok od 72 sata koji je sam sebi postavio, ili se jednostavno radi o obmanjivanju srpskog naroda i direktnom laganju Srba na Kosovu i Metohiji, u pokušaju da se sakrije još jedna izdaja – predaja elektroenergetskog sistema Albancima“ zaključio je lider pokreta Oslobođenje.

Foto: Pokret Oslobođenje, Instagram/ buducnostsrbijeav

POSLEDNJE OBJAVLJENO

1 komentar

Ostavite komentar