ĐORĐEVIĆ: DECA SA KOSOVA DA LETUJU U STANOVIMA SINIŠE MALOG

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević javno se oglasio povodom afere „Pandora papiri“, u kojoj su ponovo izneti dokazi da je ministar finansija Siniša Mali vlasnik 24 stana u Bugarskoj, a što su i Mali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije poricali.

Đorđević je rekao da bi se ti stanovi trebali staviti u „javnu službu i na javnu korist“, budući da su, kako kaže, svakako kupljeni od „pokradenog novca građana Srbije“.

„Predlažem da se u letnjim mesecima svih 24 stana stavi na raspolaganje za srpsku decu sa Kosova i Metohije, te da im se omogući da vide more i da letuju na bugarskom primorju. To bi bio lep čin patriotizma“, kaže Đorđević.

Prema njegovim rečima, Pandora papiri otkrivaju i kako bi se za decu mogao organizovati prevoz do mora.

„Budući da je Vučićev kum Nikola Petrović takođe zastupljen u Pandora papirima, i to kao vlasnik više desetina firmi, vila, ofšor računa i avio kompanije, predlažem da se deca u luksuzno bugarsko letovalište transportuju upravo Petrovićevim avionom“, kaže lider Oslobođenja.

Kako je istakao, na taj način bi se u potpunosti ispunio izborni slogan Srpske napredne stranke „Za našu decu“, budući da „imaju svu potrebnu logistiku – i avione i stanove“.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare