Đorđević: Opozicija greši što u Vučiću vidi političara, ja u njemu vidim mafijaša i izdajnika

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva, Printscreen, Instagram

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, gostujući u emisiji na kanalu Slavija info, prokometarisao je, između ostalog, i svoje gostovanje na televiziji K1, koje je izazvalo nezapamćenu buru u javnosti.

Voditelj je od Đorđevića zatražio da odgovori na optužbe Jovane Joksimović da nije u redu što je pričao o Aleksandru Vučiću kad ovaj nije bio u emisiji.

“Apsolutna budalaština je govoriti da to nije u redu i da nije korektno. Taj čovek je u našim životima i na budžetu ove države već 30 godina. Poslenjih deset godina je umešan u sve pore našeg života i on nikoga ne štedi. Njegova vlast nikoga nije poštedela, ne samo verbalno nego i fizički. Mi živimo u zemlji u kojoj i dalje ne znamo ko je ubio Olivera Ivanovića, ko je ubio njegovog kuma, ko je ubio Cvijana, živimo u zemlji u kojoj se grupa mafijaša, koja je na najsvirepiji mogući način ubila na desetine ljudi, dovodi u vezu sa njegovom vlašću… Mi živimo u takvoj zemlji i sada ja treba da kažem da ne mogu da pričam o Vučiću jer nije tu” kazao je Đorđević.

“A gde to imamo ja ili bilo ko iz opozicije priliku da razgovaramo sa Aleksandrom Vučićem?”, zapitao je i dodao,  “Nigde! Sa njim može da razgovara ona tetka Suzana Grubješić, Milan Antonijević, Karleuša, njegova majka i ne znam ko još iz familije… U svakom slučaju, on ne zaslužuje nikakvo poštovanje da bi se neko uzdržavao da ne priča o njemu. On je taj koji naše živote prekraja na način kako hoće, on je taj koji uništava budućnost ove zemlje dok ponižava sve nas i prošlost ovog naroda svim onim što radi oko KiM i Republike Srpske, kao i dovođenjem raznoraznih spodoba da budu premijeri… i bezbroj je takvih stvari, pa prema tome, kakvo on poštovanje zaslužuje?”, zapitao se vođa Oslobođenja.

“Mi smo isuviše fini prema njemu, i osnovna greška opozicije je što u njemu vidi političara. Ja nikada u njemu nisam video političara, ja vidim mafijaša, kriminalca i izdajnika, čoveka koji je okupirao ovu zemlju po nalogu pravih okupatora i koji sprovodi njihove interese.”, rekao je Đorđević između ostalog.

Pogledajte celo gostovanje

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar