Đorđević pitao Zoranu: Radite li za interese gazde Vučića, velikih korporacija, Vaših prijatelja iz Trilaterale i stranih ambasadora, ili za interese građana Republike Srbije?

Đorđević pitao Zoranu: Radite li za interese gazde Vučića, velikih korporacija, Vaših prijatelja iz Trilaterale i stranih ambasadora, ili za interese građana Republike Srbije?

Predsednik pokreta “Oslobođenje” Mlađan Đorđević je preko društvenih mreža, u ime pokreta, uputio nekoliko pitanja ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović.

Pokret Oslobođenje ima nekoliko pitanja za ministarku rudarstva i energetike Zoranu Mihajlović:

1. Kao nadležni ministar, šta preduzimate da zaustavite predaju preostalog energetskog sistema Srbije na Kosovu i Metohiji albanskim preduzećima iz Prištine 14. decembra?

2. Zašto ćutite o ovom važnom pitanju koje se tiče suvereniteta Srbije, energetske bezbednosti zemlje, sistema snabdevanja električnom energijom i nekoliko desetina hiljada domaćinstava koje Srbija snabdeva strujom na Kosovu i Metohiji?

3. Za čiji interes radite, građana Republike Srbije ili svog gazde Vučića, velikih korporacija, Vaših prijatelja iz Trilaterale i stranih ambasadora? Pošto iz dana u dan vidimo da je u Vašem resoru u toku kompletna rasprodaja resursa Srbije: prvo kroz davanje Podrinja sumnjivim koncernima da kopaju litijum prljavim tehnologijama i uništavaju prirodu Srbije, a zatim i kroz predaju energetike na Kosovu albanskoj strani.

Odgovori koji se očekuju od Zorane Mihajlović su i Mlađanu Đorđeviću i većini građana Srbije već poznati, kao što je i poznato da Zorana, kao prava naprednjakuša, na pitanja za sada neće odgovarati.

Pre 75 godina se u Srbiji sudilo domaćim izdajnicima i saradnicima okupatora, pa tako i danas, narod u Srbiji, bio on za partizane ili četnike, za leve ili desne, očekuje da će se uskoro Srbiija probuditi, da će se oslobođenje dogoditi i izboriti, i da će se potom odmah krenuti sa suđenjima modernim izdajnicima i okupatorskim slugama. Tek tad ćemo i dobiti odgovore na pitanja koja su vezana za naš opstanak kao naroda, a koja se kukavički skrivaju i prećutkuju.

I to će tako i biti, mora tako biti.

Foto: Printscreen, Pokret Oslobođenje, Instagram/ zorana_dpm

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar