Đorđević: Pobeda frilensera je dokaz da se vlast plaši svakog bunta naroda

Đorđević: Pobeda frilensera je dokaz da se vlast plaši svakog bunta naroda

Nakon vesti o obustavljanju kontrole frilensera i nakon što je Poreska uprava zamrzla postupke, Poreska uprava je već odmah danas počela da šalje obaveštenja o obustavi. Jedan od pokreta koji je otpočetka pružao podršku frilenserima je Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje.

“Od trenutka kada se i pojavila priča da će vlast udariti namete frilenserima, podržao sam ove ljude”, kaže u saopštenju Mlađan Đorđević i dodaje:

“Vučić i cela vlada već godinama pričaju o zadržavanju mladih u zemlji, o borbi protiv bele kuge, o novim tehnologijama i digitalizaciji, o Srbiji kao ekonomskom tigru, a onda u praksi vidite da ovo malo mladih i ekonomski nezavisnih hoće da rasteraju iz zemlje i uguše porezima i propisima”.

Pokret “Oslobođenje” više puta je pozvao Vladu Srbije da ne diskriminiše radnike na internetu i da povuče sporne propise o retroaktivnom oporezivanju, uz ocenu da je reč o “čistoj pljački”, naveo je u saopštenju i dodao: “Ovo je velika pobeda ne samo frilensera, nego i naroda.

Takođe, ovo je i dokaz da se vlast plaši svakog bunta naroda. Uskoro dolazi vreme kada ćemo svi zajedno skinuti ovu izdajničku vlast. Rušićemo ih svi i svuda, svako u svom mestu i svojoj oblasti”, zaključio je predsenik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar