ĐORĐEVIĆ PODRŽAO BOJKOT U NEGOTINU

Izvor:
Politički.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević posetio je danas Negotin, gde se sastao sa lokalnim predstavnicima opozicionih stranaka koje bojkotuju izbore za ovu lokalnu samoupravu.

Đorđević je tom prilikom pružio podršku njihovoj odluci, navodeći da se „mafija ne može pobediti na izborima“.

Podsetimo, na lokalne izbore zakazane za 17. oktobar neće izaći Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Srpski pokret Dveri, Socijaldemokratska stranka, kao ni lokalni pokreti.

„Opštinski odbori opozicije iz Negotina pravilno su identifikovali sve razloge zašto na lažne Vučićeve izbore ne treba nigde izaći. Kupovina glasova, medijski mrak, pritisci, ucene i pretnje nisu nešto što se dešava samo ovde, već u celoj Srbiji“, rekao je on.

Foto> Pokret Oslobo]enje

Predsednik Oslobođenja upitao je beogradske centrale opozicionih stranaka zašto ne donesu sličnu odluku.

„Zašto žmure i prave se ludi Dveri, SSP ili DS u Beogradu? Da li se nešto drugačije dešava u Somboru, Kragujevcu, Beogradu ili Sokobanji? Svuda naprednjaci primenjuju iste metode ucena, krađe i lažiranja izbora. Neka Đilas, Boško i Lutovac poslušaju svoje lokalne odbore“, oštar je Đorđević.

On je dodao da je izlazak na izbore „samo davanje legitimiteta vlasti SNS“.

„Izlaskom na izbore pristajete na njihova pravila i na njihov rezultat. Tu nikada nećete postići nikakvu promenu, jer mafija nikada neće organizovati izbore koje može da izgubi“, rekao je Mlađan Đorđević u Negotinu.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare