Đorđević: Postavljanje kontejnera kosovske policije kod Jarinja je rezultat posete Angele Merkel

Izvor:
Kosovo online, Politički.rs

Kosovska policije od sinoć postavlja montažne kontejnere blizu prelaza Jarinje, zabeležila je ekipa portala Kosova onlajn, kojoj nije bilo dozvoljeno da izađe iz automobila niti da snima.

Veliki broj pripadnika kosovske policije takođe ne dozvoljava zaustavljanje ni drugih putničkih vozila, a zabrinuti građani sa severa Kosova okupili su se na toj lokaciji u blizini Jarinja nakon što se pročulo da se postavljaju montažni kontejneri, piše portal.

Predsednik Leposavića Zoran Todić naveo je za Kosovo onlajn da su građani Leposavića, ali i čitavog severa uznemireni zbog ovih dešavanja.

Kako je naveo, u toku dana je od više građana dobio pitanja u vezi sa kontejnerima koje su pripadnici kosovske policije postavili u neposrednoj blizini administrativnog prelaza Jarinje.

Primetno je da kontejneri još uvek pristižu, kao i da se povezuju električnim instalacijama i internetom. Portal Kosovo onlajn navodi da je pokušao da dobije komentar i od kosovske policije, ali se osobe zadužene za medije pri KPS nisu javljale na redakciji poznate brojeve telefone ili su upućivale na druge kontakte.

Predsednik pokretra Oslobođenje Mlađan Đorđević, koji se nalazi u višednevnoj poseti Rusiji, prokomentarisao je  dešavanja na administrativnom prelazu i zaključio da je to, i sve ono loše što nas tek očekuje, rezultat nedavne posete Angele Merkel Balkanu i njenog dogovora sa Aleksandrom Vučićem.

Rezultat posete Angele Merkel.

Bravo za Briselski sporazum, Vašingtonski sporazum i projekat Otvoreni Balkan.

Da neće da skidaju srpske tablice i menjaju ih prilikom ulaska na teritoriju lažne države?

Nešto načuh “, napisao je Đorđević na Tviteru.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare