Đorđević: Šta je radila šefica albanske tajne službe 10 dana u Beogradu? Dogovarala predaju severa KiM?

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Zoran Lončarević/ Nova.rs

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, izneo je danas na društvenim mrežama zapanjujuću informaciju, da je u vreme dok se Srbi na Kosmetu fizički bore za svoj opstanak, u Begradu boravila šefica albanske tajne službe Šiš Vijora Hiseni.

“Dok Kurti vrši nasilje nad Srbima, u Beogradu je desetak dana boravila šefica tajne službe Albanije Vijora Hiseni, koja je pre toga bila šef tajne službe tzv. Kosova kod Tačija.

Da li je predaja severa Kosmeta dogovorena između Rame, Ace Srbina, Tačija, Kurtija i Hila?”, napisao je Đorđević na Tviteru.

Đorđević se pozvao na vest koju su preneli albanski mediji.

Foto: Printscreen

Naime, generalni sekretar partije DP, istovremeno poslanik i član Komisije za nacionalnu bezbednost u albanskom parlamentu, Fljamur Noka, danas je zatražio od predsednika Begaja pojašnjenje u vezi sa desetodnevnom posetom šefa albanske tajne službe ŠIŠ Vijore Hiseni Beogradu, prenosi portal Koha Jone. 

Fljamur Noka, kao član Komisije za nacionalnu bezbednost, traži, kako piše Koha Jone, da bude obavešten “o motivu ove zagonetne posete, njenim razlozima i svrsi“.

Po svemu sudeći. odgovor leži u pitanju koje je Mlađan Đorđević javno postavio:

Da li je predaja severa Kosmeta dogovorena između Rame, Ace Srbina, Tačija, Kurtija i Hila?

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare