Đorđević: Svi koji učestvuju u Vučićevoj šaradi sa pričama o izborima, postaju direktni saučesnici u njegovom uništavanju Srbije

Đorđević: Svi koji učestvuju u Vučićevoj šaradi sa pričama o izborima, postaju direktni saučesnici u njegovom uništavanju Srbije

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta „Oslobođenje“, koji sa svojim pokretom poslednjih meseci krstari Srbijom i zadobija sve više simpatizera i pristalica, koje u “Oslobođenju”  sa ponosom nazivaju “jatacima”, oglasio se danas na svom Tviter nalogu. Glavna tema niza tvitova Đorđevića ovoga puta su bili izbori.

Mlađan Đorđević, po svemu sudeći, najglasnije od svih iz opozicije zagovara slobodne i demokratske izvore.

„Jedino je Dejan Burasać primetio ono što već danima govorim javno, a mesecima narodu: ja u Vučićevim izborima neću učestvovati sve dok ne budu potpuno slobodni. Do tada ću biti deo onih snaga koje će onemogućavati održavanje lažnih i unapred pokradenih izbora“, napisao je Đorđević u svom inicijalnom tvitu, a onda dodao:

„Prvo, bojkot je, kao što sam pisao, odvojio žito od kukolja u opoziciji, pa bilo kakvo svrstavanje Oslobođenja uz Sašu Radulovića, Vučićevog ministra bez principa, i Miloša Jovanovića, koji pod kontrolom Selakovića uništava DSS, deluje pogrdno. S tim ljudima nemam ništa zajedničko“.

Đorđević je potom dodao da svi oni koji budu učestvovali u takvim izborima biće direktni saučesnici uništavanja Srbije.

„Drugo, svi oni iz vlasti, opozicije i “opozicije” koji pristanu da učestvuju u ovakvoj šaradi u koju ih Vučić već danas uvlači pričama o izborima postaju direktni saučesnici u njegovom uništavanju Srbije. Potpuno je nebitno da li su levo ili desno, bojkotaši ili ne“, napisao je predsednik pokreta Oslobođenje na svom Tviter nalogu.

Na kraju svoje objave Đorđević je napisao da su Srbiji potrebne suštinske promene u društvu, kao i da će uvek biti sa onim delom naroda koji želi slobodu.

„A da li će neko osvojiti 2%, 4% ili 15% – briga me. Ovo zlo treba srušiti i oterati s vlasti. I zato ću ja uvek biti s onim delom naroda kom je važno da izbori budu slobodni, pošteni i bez pritiska na birače, pa makar nikada u drugačijim ne učestvovao“, zaključio je Đorđević.

J. Ć., Foto: Pokret Oslobođenje

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Naxis605
1 godina pre

Apsolutno se slazem sa Djordjevicem. Vuciceva kamarila ima mnogo para pokusace da kupe nekog. ogromne pare su u pitanju.

Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
1 godina pre

Није само жито од отровног кукоља одвојено! Од жита се одвојила и подмукла кукољКИЊА Весна Пешић! Била најжешћа бојкоташица да би постала најжешћа активистКИЊА за изборе. ,,Бели листићи“ њене екипе пресудно нам убуџили СНСмртовњаке… Криптоактивисти су опасни као и нескривени кукољ: можда су и опаснији?