Đorđević: Ucenjeni Vučić MORAO DA BIRA, ili sankicje Rusiji ili Europrajd. Izabrao gejeve, Porfirije podržao

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pokret Oslobođenje, Printscreen

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, poznat je kao čovek sa dobrim vezama u svim, kako domaćim, tako i stranim prijateljskim strukturama vlasti i često u javnost izlazi sa šokantnim, ali proverenim i tačnim informacijama.

Foto: Nova.rs/Zoran Lončarević, Politički.rs

Večeras je na društvenim mrežama objavio informaciju da su patrijarh Porfirije i Sinod SPC, na nedavnom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, tražili da se Europrajd 2022, zakazan za septembar, ne održi.

Vučić je patrijarhu i Sinodu priznao da je ucenjen od strane zapadnih mentora da izabere, ili da se održi Europrajd ili da uvede sankcije Rusiji. Predsednik Srbije je izabrao manje zlo po njega lično i po njegovu vlast, i odabrao da se održi Europrajd, tako da za sada sankcije Rusiji neće biti uvedene.

Po rečima Đorđevića, patrijarh Porfirije i Sinod su blagoslovili Vučića da se održi gej parada.

Lider pokreta Oslobođenje je pozvao patrijarha, Sinod i Aleksandra Vučića da ga demantuju ako ova informacija nije tačna.

Jataci javljaju da je Porfirije sa članovima Sinoda u razgovoru sa izdajnikom Aleksandrom Vučićem tražio da se otkaže održavanje Europrajda.

Odgovorio im je da ucenjen, ili sankcije Rusiji ili gej parada.

Dobio je blagoslov od njih da se održi parada srama.

Pozivam ih da demantuju ako nije istina, napisao je Đorđević na Tviteru.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare