Đorđević umesto potpisa predao RIK-u prazne kutije i nalepnice “IZDAJNIK”: Mafija se ne ruši na izborima

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pokret Oslobođenje

Danas se na političkoj sceni Srbije odigrao do sada neviđeni performans. Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević sa svojim saborcima, predao je članovima Republičke izborne komisije, umesto potpisa građana za kandidaturu za predsedničke izbore, prazne kutije i podelio nalepnice sa likom predsednika Aleksandra Vučića i natpisom “IZDAJNIK”.

Foto: Pokret Oslobođenje

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, danas je još jednom dokazao svoju doslednost u borbi protiv režima Aleksandra Vučića i nepristajanje na trule kompromise i učestvovanje u farsi od izbora.

Foto: Pokret Oslobođenje

Iako su mediji poslednjih dana najavljivali da je Đorđević odustao od bojkota i da će učestvovati na predsedničkim izborima kao jedan od kandidata, vođa Oslobođenja je danas pokazao da je sve to bila režimska propaganda s ciljem da se pokaže da u Srbiji ne postoji prava opozicija i da su svi isti.

Mlađan Đorđević, sa svojim saradnicima, danas je Republičkoj izbornoj komisiji doneo prazne kutije koje su po njemu “slika beznađa i slika rastavljenih porodica zbog ekonomske bede i zbog izostanka pravde u SNS Srbiji, iz koje se beži i koja se prazni”, i predao nalepnice, koje su se nalazile u jednoj od kutija, sa natpisom “IZDAJNIK”, koje po njegovim rečima ukazuju “da je Aleksandar Vučić izdao Rusiju i time ugrozio nacionalne interese Srbije”.

Foto: Pokret Oslobođenje

 

Foto: Pokret Oslobođenje

 

Foto: Pokret Oslobođenje

 

Foto: Pokret Oslobođenje

Đorđević se po izlasku iz RIK-a obratio medijima i objasnio razloge za ovu akciju:

“Mi smo danas došli da probijemo medijsku blokadu. Ovo je jedini način da se čuje naš apel i naš vapaj. Cilj današnjeg dolaska ovde je da još jednom ukažemo narodu da je Aleksandar Vučić izdajnik koji je protivno volji apsolutne većine srpskog naroda glasao za osudu Rusije u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, koji priprema uvođenje sankcija Rusiji, čime direktno ugrožava srpske nacionalne interese na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj”, pojasnio je Đorđević.

Foto: Pokret Oslobođenje

“Srpski narod je protiv bilo kakve konfrontacije s Rusijom, a Aleksandar Vučić tu volju naroda krši”, istakao je.

“Mi danas nećemo predati potpise za predstojeće izbore u Srbiji, jer, kao što smo ranije rekli, na lažnim i nameštenim izborima ne želimo da učestvujemo. Danas predajemo prazne kutije, jer su ovi izbori samo farsa kojom režim želi da stekne legitimitet za svoju izdaju, pljačku i uništavanje Srbije. U tome mu pomažu svi oni koji će na ovakvim izborima učestvovati”, napomenuo je lider Oslobođenja i još jednom naglasio:

“Mafija se ne pobeđuje na izborima. Ove prazne kutije su slika beznađa, rastavljenih porodica i ispražnjene Srbije koju svakodnevno napuštaju najvredniji i najsposobniji ljudi bežeći od mafijaškog režima koji je devastirao i unazadio ovu zemlju. Ovim činom ukazujemo na besmisao izbora, jer se na njima bira klan koji će da nastavi da pljačka Srbiju, svađa Srbe i izdaje nacionalne interese. Na čelu tog klana je onaj čiji lik se nalazio u ovim kutijama”, završio je svoje obraćanje Mlađan Đorđević.

Foto: Pokret Oslobođenje
POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar