26/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Đorđević: Vranjanca hapse zbog nalepnice “IZDAJNIK”, kad Albanci skrnave zastavu Srbije, Vučić ćuti a policija ne reaguje

Zašto ova vlast ne iskoristi podršku, nikad viđenu u skorijoj istoriji, i ne pozove svojih 700 hiljada članova koje navodno SNS ima, kao i sve ostale građane, na jedan veličanstven miting za podršku opstanku Kosova i Metohije u Srbiji, ali i podršku državnom rukovodstvu u borbi za suverenitet? Foto: Pokret Oslobođenje

Đorđević: Vranjanca hapse zbog nalepnice “IZDAJNIK”, kad Albanci skrnave zastavu Srbije, Vučić ćuti a policija ne reaguje

Pokret Oslobođenje saopštio je danas da je poznati vranjanski kolporter i opozicioni aktivista Dragan Stojanović Žuća priveden u Policijsku upravu Vranje zbog posedovanja nalepnica ovog pokreta. Naime, pokret Oslobođenje je prošlog meseca pokrenuo akciju “Milion nalepnica za izdajnika”, tokom koje širom zemlje distribuiraju promotivne materijale sa natpisom “Vučić izdajnik”.

Stojanović je priveden od strane interventne jedinice MUP, a zadržan je u stanici nekoliko časova. Tim povodom oglasio se predsednik pokreta Oslobođenje, Mlađan Đorđević.

„Zahtevam da odmah prestane policijska represija prema običnim ljudima koji samo žele da slobodno iznesu svoje mišljenje i svoje nezadovoljstvo. Ovo je čisto zastrašivanje naroda“, istakao je Đorđević.

On je dodao da se policija ovakvim postupanjima „pretvara u partijsku službu SNS“ i da bi trebalo da hapsi ubice i kriminalce koji, prema njegovim rečima, haraju Srbijom.

Đorđević se osvrnuo i na nedavni incident u Bujanovcu.

„Vranjanskog kolportera zbog nalepnice hapsi interventna jedinica. Kada samo dvadeset kilometara dalje, u Bujanovcu, Albanci skinu i oskrnave zastavu Srbije, onda Aleksandar Vučić i SNS ćute, a policija ne sme da reaguje“, kaže lider Oslobođenja.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: