Đorđević zabrinut: Vučićevim sinom da se pozabave socijalne službe

Đorđević zabrinut: Vučićevim sinom da se pozabave socijalne službe

Poznato je da se često srećemo sa roditeljima koji svoje neostvarene želje, ambicije i snove pokušavaju da ostvare preko svoje dece. Ne iz zle namere, nego, zbog ponekad bolesne ambicije, oni pokušavaju da od svoje dece naprave uspešne umetnike, glumce, naučnike, intelektualce… problem je samo što ta deca najčešće nemaju želju a ni talenat za ono što su im roditelji predodredili da budu, pa i roditelji i deca budu nesrećni celog života.

U poslednje vreme, na žalost, vidimo da roditelji po svaku cenu žele da njihova deca postanu poznata i slavna na bilo koji način, kad već to oni nisu mogli, te se dešava ih guraju u pakao rijalitija i prostitucije. Međutim, do sad, koliko je poznato, niko nije od očeva poželeo da mu sin postane huligan i kriminalac.

Niko sem našeg predsednika Aleksandra, koji po običaju, i u tome mora da bude prvi u istoriji.

Nekadašnji saradnici i prijatelji našeg predsednika su pričali za medije da je Aleksandar kao mladić želeo da postane opasna faca, vođa navijača i huligana i slično, međutim, nije mu se dalo. Morao je da prodaje eksere po Londonu i nosi gajbice piva za pijane radikale Vojislava Šešelja. Zato je, po svemu sudeći, poželeo da te njegove snove ostvari najstariji sin Danilo.

Mnogi mediji su pisali s kim se Danilo druži a na društvenim mrežama se mogu naći zajedničke fotografije iz noćnih klubova, restorana i sa utakmica, predsednikovog sina i pripadnika navijačkih bandi, za koje se ispostavilo da ipak nisu navijači već teški kriminalci.

Sve to je zabrinulo i navelo predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića da putem saopštenja pozove socijalne službe da se pozabave predsednikovim sinom, jer nije u redu da ga otac šalje na druženje sa narko dilerima.

Đorđević na početku svog saopštenja objašnjava da Aleksandar Vučić pokušava od javnosti da sakrije političke veze kriminalnog klana uhapšenog Veljka Belivuka i zaštitu koju su godinama uživali.

Đorđević ističe da je vidljivo kako lider SNS preko svojih medija pokušava da „čitavu priču o ovom klanu prebaci na Crnu Goru, a građane obmane kako se ne radi o domaćoj kriminalnoj grupi sa jakim vezama u politici, bezbednosnim strukturama i sportu – već o grupi koja je tobože uvezena iz Crne Gore, a u Srbiji se pojavila tek tako, slučajno“.

„U starom maniru glumljenja žrtve, tabloidi su već izmislili da taj kriminalni klan pokušava da likvidira Vučića po nekakvom nalogu iz Crne Gore“, dodao je lider Oslobođenja.

On je objasnio da se to čini kako bi se javnost ubedila da SNS nema nikakve veze sa navedenim kriminalcima.

„Građanima je nakon ove afere jasno da su naprednjaci ustvari najveća kriminalna organizacija u Srbiji i da je SNS samo političko krilo mafije koja je zaposela Srbiju a kojom upravljaju braća Vučić – Jajinački klan“, optužuje Đorđević.

Predsednik pokreta Oslobođenje ističe da vrh SNS kontroliše kriminalce i huligane, te da se radi o njihovim ljudima koji su lansirani u organizovani kriminal tako što su dobili političku zaštitu i podršku u bezbednosnim strukturama:

„Zauzvrat ti kriminalci obavljaju prljave poslove za SNS. Napadaju političke protivnike, novinare i intelektualce, zastrašuju građane, vozaju crne džipove na dan izbora, prave bakljade po zgradama za vreme vanrednog stanja. Ta grupa je obezbeđivala Vučićevu inauguraciju i sukobljavala se sa građanima ispred skupštine tokom letošnjih protesta“, dodaje Đorđević.

Đođević, kao neko ko brine za budućnost Srbije i za srpsku omladinu, posebno ističe činjenicu da se radi o bliskim prijateljima sina Aleksandra Vučića, Danila, te da se na društvenim mrežama mogu naći njihove zajedničke fotografije iz noćnih klubova, restorana i sa utakmica.

„Naprednjaci i njihovi tabloidi će verovatno sada da spinuju kako ja napadam Vučićevu porodicu, ali da je Vučić toliko zabrinut za svoju porodicu, zaštitio bi je od druženja sa pripadnicima narko klanova“, oštro kaže Đorđević i zaključuje:

„Normalni diktatori u svetu šalju decu u internate po Švajcarskoj da se školuju, a Vučić svog sina šalje među narko dilere. Time bi trebalo da se pozabave ne samo bezbednosne, već i socijalne službe.“

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar