Đorđević: Završnu fazu izdaje vodi Vučićev politički tvorac i otac Vojislav Šešelj

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen YouTube/ Bez cenzure

Gostujući u emisiji “Bez cenzure” na zrenjaninsko KTV, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević komentarisao je poslednje obraćanje javnosti Aleksandra Vučića povodom tzv. nemačko-francuskog plana.

“Ništa novo nismo čuli ni videli u Vučićevim prenemaganjima, ali smo ponovo videli da je to čovek koji je ucenjen i koji je prihvatio sve, ama baš sve! Sve ono što je on rekao da nije prihvatio, on je u stvari prihvatio.”, kazao je Đorđević.

Predsednik Oslobođenja je potom istakao:

“Nije dobila Srbija nikakav ultimatum niti ucenu, to je dobio Aleksandar Vučić koji je ucenjen i aferama i kriminalnim radnjama i drugim slabostima koje znaju oni koji ga ucenjuju, odnosno, samo ga teraju da završi ono što je obećao. Oni znaju o raznim drugim zločinima, oni znaju i o ubistvu Olivera Ivanovića, oni znaju o zločinima po Beogradu, oni znaju gde se nalazi novac, i naravno da Vučić zbog toga ima samo jedan cilj a to je opstanak na vasti. To je jedina njegova politika – manipulacija zarad opstanka na vlasti”.

Mi smo videli da završnu fazu izdaje vodi Vučićev politički tvorac i otac Vojislav Šešelj, lažni četnički vojvoda, kazao je Đorđević i nastavio:

“On je veče pre Vučićevog obraćanja u, za njih ‘kultnoj’ emisiji “Hit tvit” najavio i rekao ‘a zašto Kosovo da ne bude primljeno u NATO i Savet Evrope, šta to nama smeta’. Sutradan je njegov đak i njegov kum rekao da mi ne možemo da sprečimo da tzv. Kosovo uđe u Savet Evrope i NATO pakt. Ja sam već nešto ranije za ruske medije izjavio da ovaj sporazum i nema za cilj priznavanje Kosova i ulazak u Ujedinjene nacije, već upravo prihvatanje da Kosovo uđe u NATO i da pet zemalja iz EU, koje ne priznaju Kosovo, tim priznanjem budu primorane da se tome ne protive.”

Pogledajte celu emisju u kojoj su pored Đorđevića gostovali član Predsedništva Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije Marko Jakšić i Slaviša Ristić, narodni poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije:

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare